Munkatársak - Veszprém
Bozsár-Klenota Barbara
Bozsár-Klenota Barbara
Régióvezető - Veszprém

Klenota Barbara a FIT program veszprémi régiókoordinátora. Mindig is könnyedén szót értett gyermekekkel és felnőttekkel egyaránt, szívesen vett részt segítőként lakóhelyén megrendezett éves nyári gyermektáborok szervezésében, rendezésében, ahol minden korosztály képviseltette magát. Az angol alapszak elvégzése után, egyértelmű volt számára, hogy a tanárképzésben folytatja tanulmányait. Mindig is törekedett arra, hogy sokrétű tapasztalatra tegyen szert, így élt a lehetőséggel, hogy egy egyetemi félévet Lappföldön töltsön és új módszereket, szokásokat ismerjen meg és ezzel egy időben egy finn általános iskolában tanári gyakorlatra is szert tegyen.
Szabadidejében szívesen kirándul, de a kézilabda is közel áll szívéhez.

Csermely Virág
Csermely Virág
Régiókoordinátor - Veszprém

Virág a veszprémi MCC FIT Program régiókoordinátora. A Soproni Egyetemen végzett formatervezést. Szeret csapatban dolgozni, több egyetemi projektben / workshopon vett részt. Egyetemi évei alatt arra törekedett, hogy minél jobban elmélyedjen az adott témában. Dolgozott restaurátor műhelyben Sopronban, és Bécsben. Szerzett tapasztalatot gyerektáboroztatás koordinálásában, és kézműves foglalkozás megtartásában. Számára fontos a tudásátadás, és szívügyének tartja a fiatalok tehetséggondozásának segítését. Szabadidejét illusztrálással, vagy egy jó könyv társaságában szereti eltölteni.

Györffy Anikó
Györffy Anikó
Szakmai asszisztens - Veszprém

Anikó a veszprémi képzési központ szakmai asszisztense. A gimnázium elvégzése után televíziós műsorkészítő felsőoktatási szakképzésen szerzett oklevelet a budapesti Kodolányi János Egyetemen, majd rövid ideig újságíróként dolgozott. Jelenleg Közösségszervezés alapszakon tanul a veszprémi Pannon Egyetemen, ahol a közösségi programok szervezésében és lebonyolításában is részt vett. Szerzett tapasztalatot gyermek táborokban csoportvezetőként. Fontosnak tartja az összetartó közösségek létrejöttét és úgy gondolja, hogy az MCC FIT egy ilyen közösség, amely remek lehetőség a kisdiákok számára, hogy életre szóló barátságokat kössenek és közben hasznos tudást sajátítsanak el. Szabadidejében igyekszik minél több időt a családjával és barátaival tölteni, szeret kirándulni, új vidékeket felfedezni, ilyenkor pedig sosem hagyja otthon fényképezőgépét. 

Vissza
Introweb | Weboldal készítés | Kereső optimalizálás