Budapest

Az MCC FIT Program tíz városban (Budapest, Beregszász, Debrecen, Kecskemét, Sepsiszentgyörgy, Székesfehérvár, Szolnok, Pécs, Miskolc, Veszprém) saját oktatási központokban valósul meg. Inspiratív, otthonos képzési helyszíneinket a legkorszerűbb oktatási bútorokkal rendeztük be. Központjaink közösségi térként is funkcionálnak, és a bennük fejlődő, munkálkodó FIT-csoportok is képükre formálják, alakítják.

Nyitott iroda nyitvatartása: egyeztetés szerint.

Régió jellegzetességei Régió jellegzetességei
Bemutatkozik budapesti csapatunk!
A budapesti FIT központ 2016-ban csatlakozott a korábbi 4 városhoz. A képzésben résztvevő diákokat Takács Erika régióvezető, Schvarcz Réka régiókoordinátor és Sicre Mathilde assziszetns veszik a szárnyaik alá.
Hírek Hírek
Budapesti FIT-központ nyílik!
Szeptembertől új központtal Budapesten is várja az ifjú tehetségeket a FIT Program! A fővárosi képzésre való jelentkezés határideje szeptember 11-e. Érdemes azonban minél előbb regisztrálni honlapunkon, mivel nagyszámú érdeklődő esetén határidő előtt is zárulhat a jelentkezési időszak!
Új kalandok, új kihívások - nincs megállás e félévben sem!
Drónok harcától és boncolásig. A FIT Program második éve is számos izgalmas képzést biztosít diákjainknak. Az ötödikesek - tavalyhoz hasonlóan - ismét elmélyedhettek a robotikától kezdve a környezettudatosságon át a filmkészítésig, a hatodikosoknál pedig új tárgyak debütáltak. Hogy mik is? Kattintás után kiderül!
Megjelent a FIT-füzet - minden, amit képzésünkről tudni lehet
Elkészült a Fiatal Tehetség Programot bemutató kiadvány, a FIT-füzet! Ebben képzésünk legfontosabb eredményei és jellemzői mellett bemutatkoznak a képzés koordinátorai, régióvezetőink, központjaink, illetve a pedagógusokkal és szülőkkel való együttműködésünk is megjelenik. A számos FIT-képpel, ábrákkal illusztrált füzet most már online is elérhető, megtekinthető!
Elkészültek a FIT Program kisfilmjei!
Nézze meg a FIT Program videóit, és tudjon meg még többet a programról! Ismerkedjen meg diákjainkkal, régióvezetőinkkel és szakmai vezetőnkkel! Az alábbiakban megtekinthető minden régióról egy-egy riport, illetve egy összefoglaló film is képzésünkről, céljainkról, terveinkről.
További hírek
Elérhetőségek
Introweb | Weboldal készítés | Kereső optimalizálás