Veszprém

Az MCC FIT Program tíz városban (Budapest, Beregszász, Debrecen, Kecskemét, Sepsiszentgyörgy, Székesfehérvár, Szolnok, Pécs, Miskolc, Veszprém) saját oktatási központokban valósul meg. Inspiratív, otthonos képzési helyszíneinket a legkorszerűbb oktatási bútorokkal rendeztük be. Központjaink közösségi térként is funkcionálnak, és a bennük fejlődő, munkálkodó FIT-csoportok is képükre formálják, alakítják.


Veszprémi központunk a belvároshoz közel, egy frissen épített irodaház földszintjén helyezkedik el. Tágas, jól felszerelt központi helyiség és két csoportszoba várja diákjainkat, emellett egy iroda, egy kis konyha és egy mosdóhelyiség tartozik hozzá. Étkezéseinket a Virág Étterem biztosítja.

Nyitott iroda nyitvatartása: egyeztetés szerint.

 

Régió jellegzetességei Régió jellegzetességei
A veszprémi FIT csapatról
Veszprém a királynék városa, nevét azzal érdemelte ki, hogy Gizella és trónutódjai is szerették szabadidejüket Veszprém fenséges várában tölteni. Királynők ebben az értelemben már nincsenek, de a hely hangulatában megőrizte a régi korok szellemiségét. Sok itt a boldog, okos ember. Így a FIT a ’nemes lelkű’ Z generációsok gyűjtőhelye...
Hírek Hírek
Új kalandok, új kihívások - nincs megállás e félévben sem!
Drónok harcától és boncolásig. A FIT Program második éve is számos izgalmas képzést biztosít diákjainknak. Az ötödikesek - tavalyhoz hasonlóan - ismét elmélyedhettek a robotikától kezdve a környezettudatosságon át a filmkészítésig, a hatodikosoknál pedig új tárgyak debütáltak. Hogy mik is? Kattintás után kiderül!
Hamarosan FIT-tábor - 100 tehetséges gyermek Csobánkán
Első alkalommal gyűlnek össze a FIT Program diákjai augusztus elején egy közös nyári táborozásra. Az öt napos rendezvény helyszíne a Csobánkai Közép-európai Cserkészpark, ahol gyönyörű természeti környezetben, a Dera-patak mentén találkoznak a FIT Program négy vidéki régiójának ifjú tehetségei.
Megjelent a FIT-füzet - minden, amit képzésünkről tudni lehet
Elkészült a Fiatal Tehetség Programot bemutató kiadvány, a FIT-füzet! Ebben képzésünk legfontosabb eredményei és jellemzői mellett bemutatkoznak a képzés koordinátorai, régióvezetőink, központjaink, illetve a pedagógusokkal és szülőkkel való együttműködésünk is megjelenik. A számos FIT-képpel, ábrákkal illusztrált füzet most már online is elérhető, megtekinthető!
Kaland, közösség, kihívás - A FIT Program első nyári tábora
Kaland, közösség, kihívás, valóban ez a három szó jellemezte legjobban a Mathias Corvinus Collegium által szervezett Fiatal Tehetség Program első nyári táborát Csobánkán, ahol közel száz gyermek gyűlt össze, akik hatalmas élményekkel gazdagodtak! Beszámoló a közösen eltöltött fergeteges öt napról!
Elkészültek a FIT Program kisfilmjei!
Nézze meg a FIT Program videóit, és tudjon meg még többet a programról! Ismerkedjen meg diákjainkkal, régióvezetőinkkel és szakmai vezetőnkkel! Az alábbiakban megtekinthető minden régióról egy-egy riport, illetve egy összefoglaló film is képzésünkről, céljainkról, terveinkről.
Falmászás, múzeumozás, kincskeresés - februári FIT kirándulások
A FIT diákok egy jól megérdemelt kirándulással zárták a dolgos félévüket. Február 6-án a szolnoki és veszprémi, február 13-án pedig a miskolci és pécsi csapat indult meg előre kitalált úti céljuk felé. Falmászástól a szabadulásig, a Csodák Palotáján és az óriás pizzán át volt minden, ami egy jó kiránduláshoz kell!
Újraélesztéstől a filmforgatásig - A FIT-diákok első féléve
2015 októberében négy képzési központban, Szolnokon, Miskolcon, Veszprémben és Pécsett indult el az MCC FIT Program - régiónként 25 gyermekkel, egy-egy régióvezetővel, lelkes oktatókkal és önkéntesekkel. A tehetséggondozó képzés négy területre – egészségügy, pénzügy, természettudományok és médiaismeret – kalauzolta el diákjainkat, akik csoportmunkával és játékok révén sajátították el az új ismereteket.
Itt vannak a tavaszi FIT-programok!
Elkészült a FIT Program második féléves képzésterve! Izgalmasabbnál izgalmasabb foglalkozások várhatóak tavasszal is, a robotok világától az újrahasznosítható háztartási hulladékok titkáig számos területet bebarangolhatunk. Programok, időpontok, oktatók és minden tudnivaló a kattintás után!
Elindult a FIT Program!
Országszerte elindult a FIT Program! Négy helyszínen kezdődtek meg képzéseink, amelyek során különböző témakörökbe kóstolhattak bele diákjaink. Avagy a műtüdőkészítéstől a hamis pénzek felismeréséig... az első hónap eseményei!
Rulett és életmentés
A FIT Program novemberben sem veszített lendületéből! Megkezdődtek ugyanis a második képzési blokk FIT-szombatjai. Így minden városban új témák kerültek terítékre, és most már a pécsi diákok is profi életmentőkké váltak.
Mikulás-nap a FIT-központokban
December 5-én a Mikulás megérkezett a FIT-központokba is egy jó hangulatú kézműves foglalkozás keretében. E rendhagyó szombaton ugyanis nem volt hagyományos értelemben vett képzés, hanem a napot kis közösségünkre és persze a karácsonyi ajándékoknak szenteltük.
További hírek
Elérhetőségek
Introweb | Weboldal készítés | Kereső optimalizálás