Munkatársak - Szombathely
Szabó Éva
Szabó Éva
Régiókoordinátor - Szombathely

Éva idén szeptemberben kezdte meg munkáját az MCC régiókoordinátoraként. Az elmúlt másfél évtizedben magyar nyelv és irodalomtanárként dolgozott Beregszászon. Osztályfőnökként és a diákönkormányzat munkájának segítőjeként számos iskolán kívüli program, utazás szervezője volt. Tanári hivatása mellett aktív szerepet vállalt a helyi közösség életében. Többféle társadalmi- és egyházi szervezet munkájába is bekapcsolódott.

Minden, ami irodalom és képzőművészet – talán ez lehetne az, ami az érdeklődési köréről elmondható –, mert ez segít rácsodálkozni a szépre, észrevenni a részleteket s azt az értéket, ami a dolgok mélyén lapul.

 

Tóth Eszter
Tóth Eszter
Szakmai asszisztens - Szombathely
Eszter az MCC szombathelyi képzési központjának szakmai asszisztense. Angoltanárként végzett, emellett rendelkezik játék- és szabadidőszervező tanári diplomával, valamint közművelődési szakember képesítéssel is. Egyetemista koráig aktívan cserkészkedett, így tapasztalatot szerezett a nála pár évvel fiatalabb diákok vezetése-fejlesztése, a programszervezés és a közösségfejlesztés terén. Kíváncsi a gyerekekre, és a bennük rejlő értékekre. Véleménye szerint az MCC keretein belül hatékonyan tudunk dolgozni azért, hogy ezek az értékek a felszínre kerüljenek és kikristályosodjanak. Hiszi, hogy az MCC-s közösség egy olyan harmadlagos szocializációs terep lehet a diákok számára, ahol a család és az iskola keretein túlmutatva beilleszkedhetnek a társadalomba, és később az itt megszerzett tudást és készségeket kamatoztatva annak hasznos tagjaivá válhatnak.
Vissza
Introweb | Weboldal készítés | Kereső optimalizálás