Munkatársak - Szolnok
Bernáth Orsolya
Bernáth Orsolya
Képviselet-vezető - Szolnok

A szolnoki képviseletet Bernáth Orsolya vezeti, aki egészségfejlesztő szakiskolai pedagógusként, egészségfejlesztőként, korábban pedig ápolóként dolgozott. Orsi nagy tapasztalattal rendelkezik az egészségügyi tudatosság oktatása terén, illetve sokoldalúságát mutatja, hogy rekreációszervezési és szociológusi diplomát is szerzett.

A tehetséggondozással az Arany János Program keretein belül foglalkozott, mint a szolnoki Vásárhelyi Pál Közgazdasági, Egészségügyi és Idegenforgalmi Két Tanítási Nyelvű Tagintézmény oktatója. Legutóbb a Nemzeti Egészségfejlesztési Intézetnél dolgozott. Orsi minden diákot vár szolnoki központunkba!

Tureczki Krisztina
Tureczki Krisztina
Régióvezető - Szolnok

Tureczki Krisztina a szolnoki régióvezetője. Tanítói diplomáját a Szent István Egyetem Jászberényi Főiskolai Karán szerezte 2001-ben. Pályafutását napközis nevelőként kezdte. Ezt követően a Juhász Gyula Tanárképző Főiskolát is elvégezte, majd osztályfőnökként dolgozott a szajoli Kölcsey Ferenc Általános Iskolában. Tanári pályája mellett saját családi vállalkozásában végezte könyvelői feladatait. Szabadidejét szívesen tölti olvasással, kirándulással vagy biciklizéssel.

Darida Andrea
Darida Andrea
Régiókoordinátor - Szolnok

Andrea 2022. szeptemberétől erősíti a szolnoki központ csapatát régiókoordinátorként. Főiskolai tanulmányai az egri Eszterházy Károly Főiskolához kötik, ahol művelődésszervező diplomát szerzett, gyermek-szabadidő szakirányon. Közel 17 éven keresztül főiskolai könyvtárosként segítette a diákok tanulmányait és az oktatók munkáját a Szolnoki Főiskolán, valamint aktív szerepet vállalt programszervezésben. Később a Martfűi Városi Művelődési Központ és Könyvtár közművelődési- és múzeumi munkatársaként vett részt az intézmény életében. Munkája sokszínű volt, hiszen pályázatírással, múzeumpedagógiával, weboldalak tartalommenedzselésével is foglalkozott a rendezvényszervezésen és a gyermek-szabadidőszervezésen túl. A legkedvesebb feladatának azonban a gyerekek számára történő programok kitalálását és megvalósítását tekintette. Nyári napközis táborok, kézműves hagyományőrző foglalkozások és kiállítások emlékét őrzi és ezekből merítve, tapasztalataival támogatja a szolnoki régió munkáját. Szabadidejében szívesen hódol a népi kismesterségek egyikének a nemezelésnek, valamint gyakran látogat el színházba, filmszínházba. Hiszi és vallja, hogy a legjobb ötletek és megoldások a közös gondolkodás, játék és nevetés útján születnek.

Vissza
Introweb | Weboldal készítés | Kereső optimalizálás