Munkatársak - Szolnok
Bernáth Orsolya
Bernáth Orsolya
Régióvezető - Szolnok

A szolnoki régiót Bernáth Orsolya vezeti, aki egészségfejlesztő szakiskolai pedagógusként, egészségfejlesztőként, korábban pedig ápolóként dolgozott. Orsi nagy tapasztalattal rendelkezik az egészségügyi tudatosság oktatása terén, illetve sokoldalúságát mutatja, hogy rekreációszervezési és szociológusi diplomát is szerzett.

A tehetséggondozással az Arany János Program keretein belül foglalkozott, mint a szolnoki Vásárhelyi Pál Közgazdasági, Egészségügyi és Idegenforgalmi Két Tanítási Nyelvű Tagintézmény oktatója. Legutóbb a Nemzeti Egészségfejlesztési Intézetnél dolgozott. Orsi minden diákot vár szolnoki központunkba!

Tureczki Krisztina
Tureczki Krisztina
Régiókoordinátor - Szolnok

Tureczki Krisztina a szolnoki régió koordinátora. Tanítói diplomáját a Szent István Egyetem Jászberényi Főiskolai Karán szerezte 2001-ben. Pályafutását napközis nevelőként kezdte. Ezt követően a Juhász Gyula Tanárképző Főiskolát is elvégezte, majd osztályfőnökként dolgozott a szajoli Kölcsey Ferenc Általános Iskolában. Tanári pályája mellett saját családi vállalkozásában végezte könyvelői feladatait. Szabadidejét szívesen tölti olvasással, kirándulással vagy biciklizéssel.

Biró Barbara
Biró Barbara
Szakmai asszisztens - Szolnok

Biró Barbara a FIT Program szolnoki asszisztense. Szolnokon született és érettségizett. Már gimnazistaként is szívesen foglalkozott kisebb gyerekekkel, segített nekik a tanulásban, házi feladat elkészítésében. Ekkor eldöntötte, hogy ebben az irányban fog továbbtanulni, így az Eötvös Loránd Tudományegyetemre jelentkezett, ahol német illetve nyelv-és beszédfejlesztő szakos tanárként diplomát szerzett. Jelenleg a szolnoki Tiszaparti Római Katolikus Általános Iskola és Gimnáziumban tanít németet kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Szabadidejében szívesen biciklizik, kirándul a természetben.

Vissza
Introweb | Weboldal készítés | Kereső optimalizálás