Munkatársak - Székesfehérvár
Sipos Viktória
Sipos Viktória
Régióvezető - Székesfehérvár

Viki művelődésszervezőként végzett az Eötvös Loránd Tudományegyetemen, majd a BME kommunikáció- és médiatudomány mesterszakán kulturális iparágak szakirányon diplomázott, emellett stylistnak tanult. Számos művészeti fesztivál, színházi előadás és koncert létrejöttében közreműködött, majd a Magyar Állami Operaház rendezvényszervezőjeként dolgozott az intézmény rangos eseményeinek megálmodásán és azok megvalósításán. Alapítója egy hazai termékek kínálatával büszkélkedő baba-mama-gyermek kézműves design vásárnak, valamint saját gyerekruhamárkája útját is egyengeti, emellett a fehérvári vállalkozó anyukák egymást segítő csapatának életre hívója.

Egy csodás kisfiú édesanyja, így szabadidejében leginkább a közös kikapcsolódásé a főszerep, szeretnek könyvtárba járni, olvasni, várost nézni, kirándulni, de nem maradhatnak el a múzeumi, színházi, zenei élmények sem. Rajong a hazai divattervezők, alkotók munkásságáért, kiemelten érdeklődik a fenntartható divat és annak kihívásai, jövője iránt.

Viki vidám, tudás- és szeretetteli, inspiratív központot álmodott meg Székesfehérvárnak- Csatlakozz hozzánk, legyél Te is a FIT Program részese, nagyon várunk!

Vissza
Introweb | Weboldal készítés | Kereső optimalizálás