Munkatársak - Székesfehérvár
Sándorovics Tímea
Sándorovics Tímea
Régióvezető - Székesfehérvár

Tímea az MCC FIT Program székesfehérvári régióvezetője. Egészségtan tanári diplomáját a Szegedi Tudományegyetemen szerezte, majd a Savaria Egyetemi Központ mesterképzését is elvégezte.

Ezidáig az egészségügyben dolgozott oktatásszervezőként, valamint kórházi rehabilitációs osztályokon betegek napi rutinját terelte az egészséges életmód irányába. Mindemellett óraadó tanárként részt vett egészségügyi oktatásban, felnőttképzésben és iskolarendszerű képzésben is nagy gyakorlatra tett szert. A gyerekekkel különösen szeret együtt dolgozni, tanárként mindig előnyben részesíti az élménypedagógia elemeit, valamint a közösségépítő csoportmunkát. A tehetséggondozás számára azt jelenti, hogy a gyerekek ne csak a kedvenc tantárgyukban legyenek kimagaslók, hanem ezzel egyidőben legyen rálátásuk más tudományágakra is, melyekre a későbbiekben bátran támaszkodhatnak.

Szabadidejét többnyire aktív pihenéssel tölti, szeret utazni, kirándulni, kerékpározni. Mindig van ideje egy-egy érdekes/izgalmas könyvre. A Székesfehérvári Régióban kalandokkal és kihívásokkal teli foglalkozásokkal várja szeretettel a gyerekeket.

Nagy Attila
Nagy Attila
Régiókoordinátor - Székesfehérvár

Attila a Székesfehérvári képzési központ szakmai asszisztense. Diplomáját az ELTE-SEK szombathelyi karán szerezte biológusként, magyar tanári kiegészítő szakiránnyal. A kedvenc hobbiját is kitanulta hivatalosan és szerzett egy elektronikai műszerész végzettséget. A tanítás és a gyerekek oktatása mindig közel állt hozzá. Eddig egy 8 osztályos gimnáziumban dolgozott laboránsként és rendszergazdaként. Biológiai laborfoglalkozásokat is tartott tanárokkal, így széles körű ismereteket gyűjtött az oktatásban. Rendszergazdaként a problémamegoldás, az emberekkel való folyamatos kommunikáció a mindennapi élete része lett. Szabadidejében gitározik, elektronikai eszközöket szerel, olvas, kirándul.

Veszter Csongor
Veszter Csongor
Szakmai asszisztens - Székesfehérvár

Csongi a székesfehérvári csapatot erősíti szakmai asszisztensként. Itt járt középiskolába, majd felsőfokú tanulmányait a Budapesti Corvinus Egyetemen végezte, ahol közgazdaságtant tanult. Az egyetem befejezése után visszament Székesfehérvárra, és az MCC munkatársa lett friss pályakezdőként.

Szabadidejében nagyon szeret aktívan kikapcsolódni, sokat sportol. Régebben sokféle sportágban kipróbálta magát. A legérdekesebbnek a barantát találta, ahol a hagyományőrzés mellett sok időt töltött gyerekek társaságában és részt vett az oktatásukban is. Emiatt is nagy örömmel tölti el, hogy egy csapatban tud dolgozni a FIT-es diákokkal.

Vissza
Introweb | Weboldal készítés | Kereső optimalizálás