Munkatársak - Marosvásárhely
Nagy Blanka Beáta
Nagy Blanka Beáta
Régióvezető - Marosvásárhely

Blanka a Babeş-Bolyai Tudományegyetem marosvásárhelyi karán tanult óvoda és elemi oktatás pedagógiája szakon, ez idő alatt törekedett arra, hogy sokrétű tapasztalatokra tegyen szert. Így lett az egyetemen működő diákszervezetet vezetője, valamint önkéntesként részt vett gyerekprogramok, gyermekfesztiválok szervezésében, levezetésében. Középiskolás kora óta közel állnak hozzá a gyerekek, mindig könnyen szót értett velük, fontos számára a tehetséges gyerekek támogatása és a közösség építés.

Szabadidejében sokat olvas, imád táncolni és színházba járni. A FIT Programot egy rendkívüli lehetőségnek tartja, melynek keretei közt a gyerekek olyan ismeretekkel, élményekkel gazdagodhatnak, melyek fontos szerepet játszhatnak motivációjuk fejlesztésében, önbizalmuk erősítésében.

Nagy Brigitta
Nagy Brigitta
Régiókoordinátor - Marosvásárhely

Brigi a marosvásárhelyi FIT program szakmai asszisztense. Alapképzésen a pedagógiát választotta társul, ugyanis szívügyének érezte a gyermekek sorsát, később mesteri tanulmányait Mentálhigiéné a szociális munkában szakon folytatta, mivel fontosnak tartja megfelelő lelki fejlődést. Egyetemistaként aktívan részt vett a Diákszervezet életében, ezáltal számos szervezői készségre tett szert. Szabadidejében a barátaival töltött minőségi idő, a rajzolás és a festés jelent számára feltöltődést.

Vissza
Introweb | Weboldal készítés | Kereső optimalizálás