Munkatársak - Kecskemét
Lintner Tamás
Lintner Tamás
Régióvezető - Kecskemét

Lintner Tamás az MCC FIT Program kecskeméti régióvezetője. Az elmúlt 10 évben pénzügyi, tréneri és hr-területen tevékenykedett, melynek sokszínűségét kívánja kamatoztatni munkája során. Szupererejének a proaktivitást és a dinamizmust tartja. Mindig pozitív, imádja a humort. Fontos számára, hogy nonprofit területen dolgozzon és értéket teremtsen, amire magánélete során is törekszik. Ezért életmódot váltva a belvárosból kiköltözött egy tanyára.

Szabadidejében tanyáját újítja fel hagyománytisztelően, és gondozza földjeit ökológiai módszerekkel. Szeretne egy olyan értékteremtő közösségi teret létrehozni, amely csapatépítő programok, gyermektáborok helyszínéül szolgálhat.

Fehér Dóra
Fehér Dóra
Régiókoordinátor - Kecskemét

Fehér Dóra a FIT Program kecskeméti régiókoordinátora. Kecskeméten érettségizett, majd pedig a Szegedi Tudományegyetemen szerzett gyógypedagógus és logopédus diplomát. A fiatalokkal való közös munka régóta foglalkoztatja, középiskolás korától kezdve önkénteskedett lovasterápiás és fejlesztő foglalkozásokon, illetve nyári táborokban. Azért, hogy minél több tapasztalatot szerezzen, különböző, fiatalokhoz kapcsolódó munkát végzett Japánban, Portugáliában és Oroszországban, emellett pedig a rendezvényszervezés és a közösségépítés területén is sok tapasztalatot szerzett. Szabadidejében sokat sportol, olvas és kirándul.

 

Vissza
Introweb | Weboldal készítés | Kereső optimalizálás