Munkatársak - Győr
dr. Horváth-Zokob Anikó
dr. Horváth-Zokob Anikó
Régióvezető - Győr

Anikó vezeti győri FIT-központunkat. Egyetemi diplomáját szülővárosában, Győrben szerezte a Széchenyi István Egyetem jogász szakán. Az egyetem elvégzését követően rögtön a szakmájában helyezkedett el, de mindig is a gyermekekkel való foglalkozásban lelte örömét. Több, mint 20 éve egy színjátszó csoport tagja, ahol az általános iskolás korosztállyal dolgozik együtt. Aktívan részt vesz a betanításukban, legyen szó koreográfiáról vagy versmondásról.

Szabadidejében a színjátszó próbák és előadások mellett szeret kirándulni, olvasni, valamint két keresztgyermekével játszani. Nagy szeretettel várja a FIT Programba azokat az általános iskolásokat, akik szeretnétek a tagjai lenni egy vidám, családias csapatnak.

Szabó-Petrovicz Virág
Szabó-Petrovicz Virág
Szakmai asszisztens - Győr

Szabó-Petrovicz Virág szakmai asszisztensi pozíciót tölt be az MCC győri képzési központjánál. A győri Széchenyi István Egyetemen szerzett diplomát közgazdaságtanból, majd a marketing és rendezvényszervezés felé orientálódott. Munkái során több ízben foglalkozott gyermekek részére szervezett programok teljes körű lebonyolításával. Két évet élt Angliában, ahol rengeteg tapasztalattal gazdagodott, különös tekintettel az ottani oktatási és egészségügyi rendszerekkel kapcsolatban. Hobbijai közé tartozik többek közt az olvasás, valamint a kreatív dekorációk készítése. Három kisfiú édesanyjaként első kézből tapasztalja, mit is jelent egy olyan elfogadó, biztonságot jelentő tudományos fellegvár, mint az MCC. Óriási örömöt jelent számára látni a csillogó szemű diákok lelkesedését, tudásszomját, a büszkeséget, hogy az MCC családjához tartozhatnak.

Vissza
Introweb | Weboldal készítés | Kereső optimalizálás