Munkatársak - Debrecen
Kalász Zsolt
Kalász Zsolt
Régióvezető - Debrecen

Zsolt az elmúlt években történelem-magyar tanári diplomáját egészítette ki politikatudományok alapszakkal. Tanulmányai alatt képviselhette a hallgatókat helyi, illetve országos fórumokon, ezáltal naprakész információkkal segítette a hallgatók egyetemi mindennapjait.

Az oktatáspolitikai struktúrákat elemezve és az innovatív oktatási lehetőségeket keresve fontos számára, hogy olyan örömteli és felhőtlen légkört teremtsen a debreceni FIT Programban résztvevők számára, amely motiválóan hat az egyéni fejlődésre és a közösségben való aktív szerepvállalásra is. A Debreceni Egyetemnek köszönhetően megszerzett tudását szeretné kamatoztatni és segíteni a diákokat, hogy maradandó tudományos ismeretekkel és élményekkel gazdagodhassanak. Szabadidejében szeret történelmi regényeket olvasni, sportolni és a természetben barangolni.

Papp Dániel
Papp Dániel
Régiókoordinátor- Debrecen

Dániel a Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Karán végzett, mint történelem és hon- és népismeret tanár. Az egyetemi évei alatt érdekképviseleti munkát végzett, az egyetemi és kari bizottságokon át egészen a Szenátusig. Tanulmányi mellett színes programokat szervezett az egyetem polgárai számára. Tanítási gyakorlat során megismerkedett a közoktatás berkeivel és a tanári munkával. Számos tapasztalatot szerzett, melyet igyekszik az MCC keretein belül kamatoztatni. A FIT Program nyári tábora során ismerkedett meg a szervezettel és még abban az évben felvételt nyert, mint szakmai asszisztens. Szabadidejében szeret sakkozni, történelmi regényt olvasni, a természetben barangolni és új dolgokat tanulni. Úgy gondolja, hogy az MCC-ben folyamatosan pezseg az élet és ebben a pezsgésben egy meghatározó buborék szeretne lenni.

Vissza
Introweb | Weboldal készítés | Kereső optimalizálás