Munkatársak - Csíkszereda
Mihók Helga
Mihók Helga
Régióvezető - Csíkszereda

Helga gyimesközéploki származású, Székelyudvarhelyen tanult pedagógiát, majd Marosvásárhelyen angolt és végül Kolozsváron menedzsmentet. Dolgozott diákszervezetben, önkénteskedett az egyetemen, szervezett kampányprogramot is, de emelett több ízben megtapasztalhatta a gyermeknevelés zsongását. Helga elmondása szerint az MCC FIT Program az, ami egyesíti azt a tudást és tapasztalatot, amit tanulmányai és előző munkahelye adott neki. Mivel dédelgetett vágya volt, hogy otthon, Székelyföldön kamatoztassa tudását, és a fiatalokat segítse abban, hogy minél több lehetőséggel találkozzanak, és szülőföldükön maradva éljenek teljes életet, ezért érezte úgy, hogy az MCC-vel való közös munka, maga a tehetséggondozás a térség diákjainak, és neki is szuper lehetőség lesz. Helgához mindig közel álltak a gyermekek, mindig mosolyog, amikor egy gyermek ránéz, belül érezte, hogy a pedás éveinek lesz még folytatása.

Szabad idejében kint lófrál a hegyeken kutyájával, családjával és barátaival. Imád szülőföldjén élni, és már alig várja, hogy a program az ő régiójában is kibontakozzon.

Bodor Réka
Bodor Réka
Szakmai asszisztens - Csíkszereda
Réka a FIT Program csíkszeredai szakmai asszisztense. Tanító szakon diplomázott a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Karán. Fontos számára a hagyományok életben tartása: korábban néptáncot oktatott, jelenleg mondókázó foglalkozásokat vezet a legkisebbeknek. Kézműves foglalkozásokat tart, táborok szervezésében és lebonyolításában vesz részt. Korábban iskolai sportrendezvények szervezésében és lebonyolításában is tevékenykedett. Pedagógiai területen szerzett tapasztalataival és kreativitásával segíti a csíkszeredai központ működését. Szabadidejében a kirándulás, a sütés és alkotás jelent számára feltöltődést.

 

Vissza
Introweb | Weboldal készítés | Kereső optimalizálás