Munkatársak - Budapest
Takács Erika
Takács Erika
Régióvezető - Budapest

A budapesti régióvezető Takács Erika, aki tanító/magyar nyelv és irodalom szakon végzett Nyíregyházán. A 10 éves pedagógiai pályafutása alatt is kiemelkedően fontosnak tartotta a tehetséggondozást. Munkássága során különös hangsúlyt fektetett a szép magyar beszédre,a kulturális programok színesítésére.

Diákjaival számos nemzetközi, országos és területi versenyen értek el kimagasló eredményeket. Az oktatás és a diákönkormányzat vezetése mellett rendezvényszervezéssel is foglalkozott, így a FIT Programban ezen tapasztalatait kiválóan tudja kamatoztatni.

Schvarcz Réka
Schvarcz Réka
Régiókoordinátor - Budapest

Schvarcz Réka a FIT Program budapesti régiókoordinátora, aki magyar-pedagógia szakon végzett Egerben az Eszterházy Károly Főiskolán.

Eddigi pályafutása során legtöbbször olyan területen helyezkedett el, ahol gyerekekkel foglalkozott. A főiskola elvégzése után napközis nevelőként, majd óraadó tanárként dolgozott. Az elmúlt 3 évben pedig egy táncakadémiánál segítette a fiatalok fejlődését, emellett jelentős tapasztalatot szerzett táborok, rendezvények lebonyolításában, szervezésében egyaránt.

Szabadidejében szeret utazni, táncolni és olvasni.

Sicre Mathilde
Sicre Mathilde
Régiókoordinátor - Budapest

Mathilde a budapesti működésben egyaránt támogatja a budapesti regionális képzési központot, valamint az országos központ csapatát. A gyerekek felé való érdeklődésének köszönhetően mindig is szívesen vett részt különböző gyerektáborok és programok szervezésében, lebonyolításában. Egy igen optimista, lelkes és energikus személyiség, aki remekül alkalmazkodik csapattársaihoz.
Érettségi bizonyítványát a Kodály Zoltán Ének-zenei Általános Iskola és Gimnázium intézményében szerezte meg. 2018-ban a META Don Bosco Szakgimnáziumban kapott idegenvezetői végzettséget. 2021 júniusában a Budapest Gazdasági Egyetemen szerezte meg humánfejlesztő diplomáját, közösségszervezés szakon. Nagy szenvedélye a tánc, melyet tizenkilenc éve gyakorol. A tánc mellett a zene és a különböző művészetek is közel állnak hozzá.

 

Vissza
Introweb | Weboldal készítés | Kereső optimalizálás