Szülők Akadémiája

Az MCC FIT Program kiemelt tevékenységei között szerepel a szülőkkel való együttműködés. Célunk, hogy támogatásunkkal elősegítsük gyermekeik képességeinek, tehetségének felismerését és megfelelő támogatását. Ennek érdekében rendezzük a Szülők Akadémiája programsorozatunkat, amely során a Fiatal Tehetség Program Védnökei várják a kedves szülőket és minden érdeklődőt ingyenesen látogatható előadásaikon.

A család mint elsődleges szocializációs közeg a legjelentősebb háttér a gyermekek személyiségfejlődése során. Szülőként pedig számos kérdés és kétely merül fel a felnőttekben is gyermekük készségeinek, képességeinek feltérképezése, támogatása folyamán.

Aktuális rendezvényeink
Szülők Akadémiája - 2019. február 27. Veszprém
Rendezvénysorozatunk idei első előadója Balatoni József, Jocó bácsi lesz, aki izgalmas témával vár minden kedves érdeklődőt a veszprémi Szülők Akadémiájára!
Korábbi rendezvényeink
Szülők Akadémiája - 2018. április 26. Miskolc
Programsorozatunk idei utolsó rendezvénye Miskolcon kerül megrendezésre, ahol a híres és humoros Jocó Bácsi tartja előadását arról, milyen is a jófej, de mégis felelősségteljes szülő. Várjuk Önöket szeretettel!
Szülők Akadémiája - 2018. április 19. Veszprém
Dr. Zacher Gábor főorvos, toxikológus, valamint egyetemi docens pécsi körútja után Veszprémbe is ellátogat, hogy vendégünk legyen az ott megrendezett Szülők Akadémiáján.
Szülők Akadémiája 2018. április 12. Szolnok
Szolnoki központunkban is megrendezésre kerül a Szülők Akadémiája programsorozatunk, ahol vendégünk lesz V. Kulcsár Ildikó, a Nők Lapja munkatársa, tizenegy kötetes író - középiskolai tanár családi mediátor, akinek munkásságát a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjével jutalmazták. Jelentkezéshez kattintson a képre.
Szülők Akadémiája - 2018. április 10. Pécs
A Szülők Akadémiája programsorozatunk következő rendezvénye Pécsett kerül megrendezésre, ahol Dr. Zacher Gábor főorvos és toxikológus lesz a vendégünk.
Szülők Akadémiája - 2018. április 5. Kecskemét
Rendezvénysorozatunk második alkalma Kecskeméten kerül megrendezésre, ahol védnökünk, dr. Kádár Annamária, a mesepszichológia legjelentősebb kutatója lesz a vendégünk.
Szülők Akadémiája - 2018. március 10. Budapest
A 2018 tavaszán újraindul a Szülők Akadémiája programsorozatunk, amelynek keretében Pál Feri, római katolikus pap és mentálhigiénés szakember, valamint válogatott atléta lesz a vendégünk.
Szülők Akadémiája - 2017. május 19. Szolnok
A 2017 tavaszán Szolnokon is folytatódik a Szülők Akadémiája programsorozatunk, amelynek keretében TARI ANNAMÁRIA, klinikai szakpszichológus, számos sikerkönyv szerzője a vendégünk. A kamaszok útkeresésétől a kiemelkedő képességű gyermekekkel kapcsolatos szülői kihívásokig számos témát érint majd előadásában, amely regisztrációt követően ingyenesen megtekinthető.
Szülők Akadémiája - 2017. április 25. Pécs
A 2017 tavaszán Pécsett is várjuk az érdeklődőket, ahol DR. BOLDIZSÁR ILDIKÓ, a meseterápia jeles képviselője tart előadást. Ennek fókuszában a mesék nevelő hatása, a konstruktív szülői szerepvállalás áll. Személyes történetek és nemzetközi kutatási eredmények tükrében mutatja be a legfontosabb nevelési kérdéseket, kihívásokat, amelyekkel a 21. század szülői találkozhatnak.
Szülők Akadémiája - 2017. április 5. Miskolc
"Szülői szerep a tehetséggondozásban" - A Szülők Akadémiája rendezvénysorozat keretében április 5-én DR. BAGDY EMŐKE, a Fiatal Tehetség Program egyik fővédnöke tart ingyenes előadást a tehetséggondozás témakörében Miskolcon, melyre szeretettel várunk minden érdeklődőt! További információk a kattintás után.
Szülők Akadémiája - 2017. március 23. Budapest
"Én, a mesehős" - A Szülők Akadémiája rendezvénysorozatunk budapesti állomásán DR. KÁDÁR ANNAMÁRIA mesepszichológus, a Fiatal Tehetség Program egyik fővédnöke tart ingyenes előadást március 23-án, melyre szeretettel várunk minden érdeklődőt! További információk a kattintás után.
Szülők Akadémiája - 2017. március 22. Veszprém
"Én, a mesehős" - A Szülők Akadémiája rendezvénysorozatunk keretében DR. KÁDÁR ANNAMÁRIA mesepszichológus, a Fiatal Tehetség Program szakértője tart ingyenes előadást március 22-én Veszprémben, melyre szeretettel várunk minden érdeklődőt! További információk a kattintás után.
Szülők Akadémiája - Pécs 2016. tavasz
„Annak a gyermeknek, aki mesét hallgatva nő fel, varázspálcája a saját elméje lesz, és képzelete, érzelmi intelligenciája segíti majd a megpróbáltatások közepette.” Dr. Kádár Annamária Pécsett a Szülők Akadémiája rendezvénysorozat keretin belül tartott előadást a mese szerepéről a gyermekek érzelmi fejlődése során közel 100 érdeklődőnek.
Szülők Akadémiája - Miskolc 2016. tavasz
Dr. Kádár Annamária 100 érdeklődőnek tartott nagy sikerű előadást a Szülők Akadémiája programsorozatunk keretein belül Miskolcon. Itt több fontos téma előkerült, így például a napjainkban sokat emlegetett „kapunyitási pánik”. Nincs olyan mesehős, aki reggel felkel és leül reggelizni, a mese akkor kezdődik el, amikor a mesehős feláll és elindul otthonról, mondta Kádár Annamária. A gyermekek sokat tanulhatnak a mesehősöktől, akiknek megvan a megfelelő életbátorságuk ahhoz, hogy kilépjenek komfortzónájukból.
Szülők Akadémiája - Szolnok 2016. tavasz
2016. tavaszán Szolnokon is megtartottuk a Szülők Akadémiája rendezvénysorozatunkat dr. Kádár Annamáriával, a FIT Program védnökével. Az előadás a mesei fordulatok tükrében mutatta be a felnőtté válás rögös útját, a különböző életszakaszokhoz kapcsolódó dilemmákat. A program végén kötetlen beszélgetés és kis állófogadás várta a résztvevőket.
Introweb | Weboldal készítés | Kereső optimalizálás