Szülők Akadémiája - 2018. április 19. Veszprém
Dr. Zacher Gábor főorvos, toxikológus, valamint egyetemi docens pécsi körútja után Veszprémbe is ellátogat, hogy vendégünk legyen az ott megrendezett Szülők Akadémiáján.

A Fiatal Tehetség Program rendezvénye

2018. április 19. - 17:00

Betekints Hotel - 8200 Veszprém, Veszprémivölgyi u. 4.

 

Az MCC FIT Program kiemelt célja, hogy a szülőkkel együtt segíthesse a tehetségek kibontakozását. A Szülők Akadémiája rendezvénysorozatunk szakértő előadói ezért szemléletformáló előadásokkal és gyakorlati tanácsokkal járulnak hozzá e nehéz pedagógiai küldetéshez. Az előadások sok éves tapasztalatokat összegeznek, emellett pszichológiai ismeretekkel és praktikus információkkal is szolgálnak.

A veszprémi rendezvényt  DR. ZACHER GÁBOR, címzetes egyetemi docens, toxikológus, valamint a  Honvédkórház Sürgősségi Betegellátó Centrumának vezetője tartja „Függőségek hálójában – kérdések és kiutak” című előadásával.

Mi a szülő felelőssége a gyermekek szemléletformálásában? Mik azok a veszélyek, ártalmak és addikciók, amelyekkel nemcsak a kamaszoknak, hanem felelősen gondolkodó családjuknak is szembe kell nézniük? Milyen szerepe van az otthoni háttérnek és az iskolai oktatásnak az egészségtudatosság kialakításában? Ezekre a kérdésekre is válaszokat keresünk a Szülők Akadémiája legújabb rendezvényén!

Dr. Zacher Gábor közérthetően és humorosan, ugyanakkor szakmai szempontokat és hétköznapi tapasztalatokat is megjelenítve kalauzol el a testi-lelki egészség világában. Az előadás hétköznapi példákra építve, elgondolkodtató és szemléletes módon segít eligazodni a gyermekekre leselkedő veszélyforrások és szülői kommunikáció legfontosabb kérdéseiben.

 

ZACHER GÁBOR főorvos, címzetes egyetemi docens, valamint a Honvédkórház Sürgősségi Betegellátó Centrumának vezetője. Klinikai toxikológiát oktat a Semmelweis Egyetemen, a Szegedi Tudományegyetemen és a Pécsi Tudományegyetem Egészségügyi Centrumában. 2002 óta orvosi toxikológus igazságügyi szakértőként tevékenykedik. Narkológia című tantárgyat oktat a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen. Gyakori és mára közkedvelt médiaszereplő, az egyik legismertebb orvos az országban. Megjelenése, fellépése, hanghordozása határozott, mindig egyenesen és nyíltan fogalmaz, a divatos szófordulatokkal élve. 

A regisztrációt lezártuk, köszönjük a jelentkezést!

 

Információ, kapcsolatfelvétel:

Dr. Csináy Rita veszprémi régióvezető - rcsinady@mcc.hu

A rendezvényen lehetőség nyílik a FIT Programot mint egy innovatív oktatási módszerekkel dolgozó képzési formát is megismerni.

Az esemény folyamatosan frissülő Facebook-oldala megtekinthető itt.

Vissza