Szülők Akadémiája - 2019. március 19. Pécs
Pécsi rendezvényünkre Pál Feri atya látogatott el, hogy előadást tartson arról; Hogyan lesz az élettapasztalatból bölcsesség?

2019. MÁRCIUS 19. - 17:00

Tudásközpont - 7622 Pécs, Universitas u. 2/A

 

 

Az MCC FIT Program kiemelt célja, hogy a szülőkkel együtt segíthesse a tehetségek kibontakozását. A Szülők Akadémiája rendezvénysorozatunk szakértő előadói ezért szemléletformáló előadásokkal és gyakorlati tanácsokkal járulnak hozzá e nehéz pedagógiai küldetéshez. Az előadások sok éves tapasztalatokat összegeznek, emellett pszichológiai ismeretekkel és praktikus információkkal is szolgálnak.

A pécsi rendezvényt  PÁL FERI, a Semmelweis Egyetem Mentálhigiéné Intézet munkatársa tartja, melynek címe HOGYAN LESZ AZ ÉLETTAPASZTALATBÓL BÖLCSESSÉG?

Az ókori görögök mondája szerint nem az a bölcs, aki sokat tud, hanem aki tudja mit kell tenni.

Hogyan növekszik és formálódik a tapasztalat, az élmény bölcsességgé, cselekvést meghatározó tényezővé? Miként válunk és alakítjuk magunkat érett emberré? Miként fordul termőre az életünk? Pál Feri atya eláruja nekünk a pécsi rendezvényünkön.

 

PÁL FERI római katolikus pap, mentálhigiénés szakember és válogatott atléta pályafutásának kezdetétől tart heti rendszerességgel hittanórákat, előadásokat fiataloknak pszichológia, teológia és mentálhigiéné témakörében. Az előadások tematikája meglehetősen tág, érinti a spiritualitást és a társadalomtudományokat, a közösségi és családi konfliktusoktól, a személyes lelki egyensúly kérdésein és a párkapcsolati-házassági problémákon át a transzcendenciához fűződő kapcsolat problematikájáig terjed.

Az esemény ingyenesen látogatható, de részvételi szándékát névre szóló regisztrációval tudja véglegesíteni! 

A regisztáció lezárult! Köszönjük a jelentkezést!

 

Információ, kapcsolatfelvétel:

Mészáros Anikó pécsi régióvezető - 

Vatiné Kis-Tar Edit pécsi régiókoordinátor - 

A rendezvényen lehetőség nyílik a FIT Programot mint egy innovatív oktatási módszerekkel dolgozó képzési formát is megismerni.

Az esemény folyamatosan frissülő Facebook-oldala megtekinthető itt.

Vissza