Szülők Akadémiája 2018. április 12. Szolnok
Szolnoki központunkban is megrendezésre kerül a Szülők Akadémiája programsorozatunk, ahol vendégünk lesz V. Kulcsár Ildikó, a Nők Lapja munkatársa, tizenegy kötetes író - középiskolai tanár családi mediátor, akinek munkásságát a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjével jutalmazták. Jelentkezéshez kattintson a képre.

A Fiatal Tehetség Program rendezvénye

2018. április 12. - 17:00

Városháza Díszterme - 5000 Szolnok, Kossuth tér 9.

 

Az MCC FIT Program kiemelt célja, hogy a szülőkkel együtt segíthesse a tehetségek kibontakozását. A Szülők Akadémiája rendezvénysorozatunk szakértő előadói ezért szemléletformáló előadásokkal és gyakorlati tanácsokkal járulnak hozzá e nehéz pedagógiai küldetéshez. Az előadások sok éves tapasztalatokat összegeznek, emellett pszichológiai ismeretekkel és praktikus információkkal is szolgálnak.

 

Szolnoki rendezvényünk vendége  V. KULCSÁR ILDIKÓ, a  Nők Lapja munkatársa, tizenegy kötetes író - középiskolai tanár családi mediátor, munkásságát a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjével jutalmazták - úgy véli, hogy a közéletből és a családok mindennapjaiból leginkább a derű, az irónia, az önirónia, a hála és a megbocsátás képessége hiányzik. Azért járja az országot Nyíregyházától Sopronig, Szegedtől Zalaegerszegig (Bécsig, Székelyudvarhelyig és Torontóig), hogy az "Egy korty derű" című szerzői  estjével megpróbáljon segíteni szülőknek, nagyszülőknek, időseknek, fiataloknak és pedagógusoknak egy harmonikusabb, gyerekbarát világ megteremtésében.

A regisztrációt lezártuk, köszönjük a jelentkezést!

 

Információ, kapcsolatfelvétel:

Bernáth Orsolya szolnoki régióvezető - 

Tureczki Krisztina szolnoki régiókoordinátor - 

A rendezvényen lehetőség nyílik a FIT Programot mint egy innovatív oktatási módszerekkel dolgozó képzési formát is megismerni.

Az esemény folyamatosan frissülő Facebook-oldala megtekinthető itt.

Vissza