Szülők Akadémiája Beregszász - 2019. június 24.
Beregszászra Pál Feri atya látogat el, hogy előadást tartson arról: Hogyan lesz az élettapasztalatból bölcsesség? Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

2019. JÚNIUS 24. - 19:00

Helikon Hotel és étterem - 90233 Makkosjánosi, Sevcsenko u. 45.

 

 

Az MCC FIT Program kiemelt célja, hogy a szülőkkel együtt segíthesse a tehetségek kibontakozását. A Szülők Akadémiája rendezvénysorozatunk szakértő előadói ezért szemléletformáló előadásokkal és gyakorlati tanácsokkal járulnak hozzá e nehéz pedagógiai küldetéshez. Az előadások sok éves tapasztalatokat összegeznek, emellett pszichológiai ismeretekkel és praktikus információkkal is szolgálnak.

A beregszászi rendezvényt  PÁL FERI, a Semmelweis Egyetem Mentálhigiéné Intézet munkatársa tartja, melynek címe HOGYAN LESZ AZ ÉLETTAPASZTALATBÓL BÖLCSESSÉG?

Az ókori görögök mondája szerint nem az a bölcs, aki sokat tud, hanem aki tudja mit kell tenni.

Hogyan növekszik és formálódik a tapasztalat, az élmény bölcsességgé, cselekvést meghatározó tényezővé? Miként válunk és alakítjuk magunkat érett emberré? Miként fordul termőre az életünk? Pál Feri atya eláruja nekünk a beregszászi rendezvényünkön.

 

PÁL FERI római katolikus pap, mentálhigiénés szakember és válogatott atléta pályafutásának kezdetétől tart heti rendszerességgel hittanórákat, előadásokat fiataloknak pszichológia, teológia és mentálhigiéné témakörében. Az előadások tematikája meglehetősen tág, érinti a spiritualitást és a társadalomtudományokat, a közösségi és családi konfliktusoktól, a személyes lelki egyensúly kérdésein és a párkapcsolati-házassági problémákon át a transzcendenciához fűződő kapcsolat problematikájáig terjed.

Az esemény ingyenesen látogatható, de részvételi szándékát névre szóló regisztrációval tudja véglegesíteni! 

 

 Az esemény folyamatosan frissülő Facebook-oldala megtekinthető itt.

Információ, kapcsolatfelvétel: Lacz Gábor a beregszászi régiókoordinátor - glacz@mcc.hu

A rendezvényen lehetőség nyílik a FIT Programot mint egy innovatív oktatási módszerekkel dolgozó képzési formát is megismerni.

Vissza