Szülők Akadémiája Budapest - 2019. április 2.
Budapesti rendezvényünk vendége a híres televíziós műsorvezető, Pachmann Péter volt, aki lerántotta a leplet a média különböző szerepeiről és manipuláló erőiről.

2019. ÁPRILIS 2. - 17:30

Mathias Corvinus Collegiun Nagyaulája -

1016 Budapest, Somlói út 51.

 

 

Az MCC FIT Program kiemelt célja, hogy a szülőkkel együtt segíthesse a tehetségek kibontakozását. A Szülők Akadémiája rendezvénysorozatunk szakértő előadói ezért szemléletformáló előadásokkal és gyakorlati tanácsokkal járulnak hozzá e nehéz pedagógiai küldetéshez. Az előadások sok éves tapasztalatokat összegeznek, emellett pszichológiai ismeretekkel és praktikus információkkal is szolgálnak.

A budapesti rendezvényünk vendége PACHMANN PÉTER televíziós műsorvezető lesz. Előadásának címe: Valóságábrázolás a televízióban.

Pachmann Péter  televíziós műsorvezető, író. A Tényeket 19 évig vezette híradósként, melyet reggeli műsorok vezetése váltott fel. Néhány éve iskolai tankönyvet írt médiaismertetből nyolcadikos osztályos tanulók részére, amely témában ő  maga is tanít, valamint a Pécsi Tudományegyetem televíziós-műsorkészítő szakán is meghívott vizsgaelnök. 

Két könyvet is írt. A Pilátust játszani hagyni regénye után nem sokkal kiadta új köyvét, a Misu háborúja címmel. 

Elsősorban híradós és külügyi tudósító, de emellett kipróbálta már magát a szórakoztató műfajban is. Nagy sikert aratott a Nagy duett című műsorban nyújtott szereplése Péter Szabó Szilviával, akivel még nagy fölénnyel nyertek is.  

A rádiózás sem áll Tőle távol. Néhány évig műsort vezetett a Jazzy rádió délutáni műsorában. 

Töretlenül hisz abban, hogy az olyan hatalmat, mint a média lehet jóra is használni. Ez a meggyőződése ösztönözte arra, hogy összeállítsa média valóságábrázolásáról szóló előadását.  

Az esemény ingyenesen látogatható, de részvételi szándékát névre szóló regisztrációval tudja véglegesíteni! (Kérjük, amennyiben vendéget kíván hozni magával, külön regisztrációt készítsen részére is! Köszönjük!)

 

Információ, kapcsolatfelvétel:

Takács Erika budapesti régióvezető - 

Buzder Brigitta budapesti régiókoordinátor - 

A rendezvényen lehetőség nyílik a FIT Programot mint egy innovatív oktatási módszerekkel dolgozó képzési formát is megismerni.

Az esemény folyamatosan frissülő Facebook-oldala megtekinthető itt.

Vissza