Munkatársak - Veszprém
Dr. Csinády Rita Veronika
Dr. Csinády Rita Veronika
Régióvezető - Veszprém

Veszprémi központunkat dr. Csinády Rita Veronika vezeti, aki igen színes pályafutással és érdeklődési körrel bír. Tanítói végzettsége mellett jogi diplomát szerzett, illetve okleveles mentálhigiénikus is. Eddigi munkáiban közös, hogy a legtöbbször fiatalokkal foglalkozott: trénerként, tanítóként vagy épp beteg gyermekek mentoraként.
Szabadidejét a lovasoktatás, a sportbíráskodás és az atlétika tölti ki, illetve számos önkéntes projektben vesz részt.
Rita újságírói, illetve rendezvényszervezői tapasztalatokkal a háta mögött vágott bele a FIT Program központvezetői munkájába, és télen-nyáron szeretettel vár minden érdeklődőt a veszprémi központba.

 

Fábián Réka
Fábián Réka
Régiókoordinátor - Veszprém

Réka 2017-ben csatlakozott a FIT Programhoz veszprémi régiókoordinátorként. Felsőoktatási tanulmányait turizmus-vendéglátás alapszakon, illetve marketing mesterszakon végezte. Korábbi munkahelyein kipróbálta magát a kulturális turizmus különböző területein, illetve többek között diákcsoportok részére szervezett és bonyolított utazásokat Magyarországon.

Kiemelten fontos számára, hogy értéket teremtsen munkájával, saját bevallása szerint ez motiválja leginkább régiókoordinátorként. Réka az egészséges életmód elkötelezett híve, rendszeresen jógázik és sportol.  Szabadidejét szívesen tölti a Balaton partján.

Klenota Barbara
Klenota Barbara
Szakmai asszisztens - Veszprém

Klenota Barbara a FIT program veszprémi asszisztense. Mindig is könnyedén szót értett gyermekekkel és felnőttekkel egyaránt, szívesen vett részt segítőként lakóhelyén megrendezett éves nyári gyermektáborok szervezésében, rendezésében, ahol minden korosztály képviseltette magát. Az angol alapszak elvégzése után, egyértelmű volt számára, hogy a tanárképzésben folytatja tanulmányait. Mindig is törekedett arra, hogy sokrétű tapasztalatra tegyen szert, így élt a lehetőséggel, hogy egy egyetemi félévet Lappföldön töltsön és új módszereket, szokásokat ismerjen meg és ezzel egy időben egy finn általános iskolában tanári gyakorlatra is szert tegyen.
Szabadidejében szívesen kirándul, de a kézilabda is közel áll szívéhez.

Vissza
Introweb | Weboldal készítés | Kereső optimalizálás