Munkatársak - Szolnok
Bernáth Orsolya
Bernáth Orsolya
Régióvezető - Szolnok

A szolnoki régiót Bernáth Orsolya vezeti, aki egészségfejlesztő szakiskolai pedagógusként, egészségfejlesztőként, korábban pedig ápolóként dolgozott. Orsi nagy tapasztalattal rendelkezik az egészségügyi tudatosság oktatása terén, illetve sokoldalúságát mutatja, hogy rekreációszervezési és szociológusi diplomát is szerzett.

A tehetséggondozással az Arany János Program keretein belül foglalkozott, mint a szolnoki Vásárhelyi Pál Közgazdasági, Egészségügyi és Idegenforgalmi Két Tanítási Nyelvű Tagintézmény oktatója. Legutóbb a Nemzeti Egészségfejlesztési Intézetnél dolgozott. Orsi minden diákot vár szolnoki központunkba!

Tureczki Krisztina
Tureczki Krisztina
Régiókoordinátor - Szolnok

Tureczki Krisztina a szolnoki régió koordinátora. Tanítói diplomáját a Szent István Egyetem Jászberényi Főiskolai Karán szerezte 2001-ben. Pályafutását napközis nevelőként kezdte. Ezt követően a Juhász Gyula Tanárképző Főiskolát is elvégezte, majd osztályfőnökként dolgozott a szajoli Kölcsey Ferenc Általános Iskolában. Tanári pályája mellett saját családi vállalkozásában végezte könyvelői feladatait. Szabadidejét szívesen tölti olvasással, kirándulással vagy biciklizéssel.

Rimóczi Réka
Rimóczi Réka
Szakmai asszisztens - Szolnok

Gyermekkora óta elkötelezett a természet-, környezetvédelem és az állatok világa iránt, ezt mutatja biológus kutatói végzettsége is, melyet 2009-ben a Szegedi Tudományegyetemen szerzett, ökológia szakirányon belül erdők védelmével és botanikai értékelésével foglalkozott.

 

Küldetésének érzi, hogy a gyermekek felé eljussanak azok az ismeretek, melyek révén kialakulhat bennük a felelősségteljes hozzáállás és érzékenység a természet védelme iránt. Emellett fontos terület számára a pszichológia, az olvasás, vers- és meseírás. Szabadidejét legszívesebben természetben tölti, úszik, sportol.

Vissza
Introweb | Weboldal készítés | Kereső optimalizálás