Munkatársak - Beregszász
Dobsa Beáta
Dobsa Beáta
Régióvezető - Beregszász

Kárpátaljai központunkat Beregszász szívében Dobsa Beáta vezeti. Bevallása szerint bosszantóan széles az érdeklődési köre. Tanári diplomákat szerzett, nyelvészetből doktorál, de a közélet sem áll távol tőle. A Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség Ifjúsági Szervezetének alelnöke, és lehetősége volt az Európai Parlamentben is dolgozni. Ám mégis hazatért, és elkötelezett támogatója lett a kárpátaljai magyarság megmaradásának, itthon maradásának.

Tanárként, illetve a Kárpátaljai Magyar Pedagógusszövetség elnökségi tagjaként szervezője volt a Genius tehetséggondozó képzésnek is. A FIT Programot egyedülálló lehetőségnek tartja a kárpátaljai magyar diákok komplex fejlesztése szempontjából.

Lacz Gábor
Lacz Gábor
Régiókoordinátor - Beregszász

Gábor szülővárosában Beregszászban él. Mindig is fontos volt számára a helyi fiatal közösség és a  magyar hagyományok ápolása. Vezetői tapasztalatait a cserkészetben szerezte meg, amelyet azóta is kamatoztat élete minden területén. Leginkább táborok szervezésében, logisztikai feladatokba látja legnagyobb szerepét.
Földrajz tanári diplomát szerzett a helyi főiskolán. Közel két évig volt a Magyar Református Szeretetszolgálat munkatársa, ahol elemi iskolások fejlesztésével foglalkozott.
Jelenleg a FIT program mellett családi vállalkozást üzemeltetnek Beregszászban.

Vissza
Introweb | Weboldal készítés | Kereső optimalizálás