Falmászás, múzeumozás, kincskeresés - februári FIT kirándulások
Falmászás, múzeumozás, kincskeresés - februári FIT kirándulások
A FIT diákok egy jól megérdemelt kirándulással zárták a dolgos félévüket. Február 6-án a szolnoki és veszprémi, február 13-án pedig a miskolci és pécsi csapat indult meg előre kitalált úti céljuk felé. Falmászástól a szabadulásig, a Csodák Palotáján és az óriás pizzán át volt minden, ami egy jó kiránduláshoz kell!

A szolnoki diákok meglátogatták a Mathias Corvinus Collegium épületét Budapesten, ahol a FIT központja működik. Volt az épületben kincskeresés és lufi durrogtatás, mocsárjárás és versírás, a vetélkedő végére pedig megjöttek az óriás pizzák, amelyek olyan gyorsan tűntek el, ahogy érkeztek. Ebéd után buszra szállt a csapat, és folytatták budapesti kirándulásukat a Csodák Palotájába.

A veszprémi diákok Pókembert megszégyenítő módon csüngtek és másztak a falakon. A falmászás végére mindenki megéhezett, így következett a finom ebéd. A délelőtti mozgást egy kis szellemi torna követte, ellátogattak az IQ Bázisra, ahonnan csak szövevényes rejtvények megfejtése után tudtak kiszabadulni. Jó hírünk van! Egyetlen FIT-es diák sem maradt a szabadulós szoba foglya!

A miskolci diákok jó kedvét és lendületét nem tudta letörni a szakadó eső sem! Délelőtt egy izgalmas interaktív tárlatvezetés keretében bejárták a Pannon-tenger Múzeumot, ahonnan aztán Miskolctapolcára vezetett az útjuk egy finom ebédre. A délutáni kalandparkozást sajnos elmosta az eső, de nincs is jobb dolog, mint a hideg és nyirkos időben egy fűtött moziban megnézni az Alvin és a mókusok legújabb részét. Így tett a miskolci FIT-csapat is!

A pécsi diákok egy napra tímárinasok lehettek! Bejárták Pécs utcáit és megelevenedett előttük a több száz évvel ezelőtti város képe. A Várostörténeti Múzeumban folytatták a barangolást, ahol több feladatot is kaptak az ifjú tímárinasok. Mindenki elkészítette saját bőrszütyőjét, amit természetesen nem üresen, hanem egy féldrágakővel vittek haza.

Vissza
Introweb | Weboldal készítés | Kereső optimalizálás