Elindult a jelentkezés az MCC Fiatal Tehetség Program 2024-es évfolyamába
Várjuk a 4. évfolyamos általános iskolás diákok jelentkezését június 30-ig!

Várjuk a jelenleg 4.-es, szeptemberben 5. osztályba lépő általános iskolás diákok jelentkezését! (Beregszászban a jelenleg 5. évfolyamos, szeptemberben 6. osztályba lépő diákok jelentkezését várjuk.)

 

Milyen diákok jelentkezhetnek Programunkba?

 

Bárki, aki jelenleg 4. évfolyamba jár, könnyedén veszi az általános iskola kihívásait, és szívesen ismerkedne meg új témakörökkel. Aki szívesen tanul egyénileg és csoportban is, és nyitott a játékos, projektfeladatokkal tarkított tanulásra. Keressük azokat, akik motiváltak és szívesen kötnének barátságokat a 4 évig tartó FIT-es képzés során.

 

Hogyan lehet jelentkezni?

 

A FIT Program honlapján, a Legyél Te is FIT-es diák menüpontra kattintva. Az érvényes jelentkezéshez szükséges az adatlap kitöltése, a szülői ajánlás feltöltése és az adatkezelési tájékoztató elfogadása.

 

Kik oktatnak a FIT Programban?

 

Programunkban témájukban rendkívül jártas, elhivatott és szakmailag elismert oktatók vezetik be a diákokat a kurzustémákba élménypedagógiai módszerek segítségével.

 

Mit ad a FIT Program a diákoknak?

 

Diákjaink kéthetente szombatonként vesznek részt kurzusainkon 9-16 óra között. Emellett a képzési központok FIT-es kollégái élményprogramokkal, kirándulásokkal, közösségépítő rendezvényekkel, oktatáson túli eseményekkel színesítik a diákok eseménynaptárát. Minden nyáron FIT-tábor várja a FIT Program diákjait központi vagy régiós szervezésben.

 

Programunk nyelvtanulásra is ad lehetőséget az érdeklődő diákok számára.

 

Mit lehet tudni a kiválasztásról?

 

A kiválasztással kapcsolatos részletekről augusztus végén a képzési központok FIT-es kollégái értesítik a jelentkezőket. A kiválasztás várhatóan szeptember egyik hétvégéjén kerül megtartásra.



Ingyenes tehetséggondozó Programunk várja a következő évfolyamba csatlakozni vágyók jelentkezését!



Vissza