Pedagóguskonferencia

A FIT Program kiemelten fontosnak tartja a pedagógusokkal való együttműködést, a módszertani és pedagógia tapasztalatcserét, illetve az innovatív tehetséggondozási módszerek bemutatását és az iskolai keretei közötti alkalmazásának elősegítését.

 
 
Korábbi rendezvényeink
Pedagóguskonferencia 2019
A 2019-es tavaszi pedagóguskonferencia a több mint 20 éves tehetséggondozási tapasztalattal rendelkező Mathias Corvinus Collegium szervezésében valósul meg. A konferencia célja, hogy az MCC Fiatal Tehetség Programban, valamint a Középiskolás Programban felgyűlt pedagógiai, tehetséggondozási és módszertani tapasztalatokat is felhasználva mind az általános iskolai, mind pedig a középiskolai tanároknak innovatív szemléletű, készség- és képességfejlesztésre, problémamegoldásra fókuszáló, nemzetközi tapasztalatokra is kitérő jó gyakorlatokkal gazdagítsa módszertani eszköztárát.
Pedagóguskonferencia 2018.
Idei konferenciánkon friss szemléletű előadókkal találkozhatunk, előadásaink összességében egyszerre igyekeznek a korábbi pedagógiai gyakorlatok szemléletmódját a mai diákgenerációk és társadalom technológiai igényeihez és kommunikációjához közelíteni. Fordított nézőpontból pedig arra igyekeznek rámutatni, hogy a megváltozott, felgyorsult társadalmi környezet ellenére mik azok az alap készségek, képességek, amelyek a technológiai fejlődés dacára nélkülözhetetlen alapkövei a diákok személyiségfejlődésének, egy ideális személyiségfejlődés útjának. RÉSZLETEKÉRT ÉS JELENTKEZÉSHEZ KATTINTSON
Pedagóguskonferencia 2017.
A Fiatal Tehetség Program idén is szeretettel várja ingyenes konferenciájára a tehetséggondozás iránt érdeklődő pedagógusokat és pszichológusokat. Az esemény előadói között olyan szakembereket köszönthetünk, akik jól értenek a gyermekek nyelvén, tapasztalataik nyomán hasznos iránymutatásokkal szolgálhatnak a nevelő-fejlesztő munkában. A tájékoztatáshoz és a jelentkezéshez kattintson!
Pedagóguskonferencia 2016.
A Fiatal Tehetség Program rendhagyó kezdeményezéseként április 30-án az ország minden pontjáról érkező pedagógusok, pszichológusok, oktatáskutatók találkozhattak egymással egy nagyszabású konferencia keretében. A fórum lehetőséget kínált a módszertani tapasztalatcserére, illetve védnökeink, dr. Bagdy Emőke és dr. Kádár Annamária szemléletformáló előadását is nagy érdeklődés övezte. Beszámolónk képriporttal és videó-összeállítással.
Introweb | Weboldal készítés | Kereső optimalizálás