A veszprémi FIT csapatról
A veszprémi FIT csapatról
Veszprém a királynék városa, nevét azzal érdemelte ki, hogy Gizella és trónutódjai is szerették szabadidejüket Veszprém fenséges várában tölteni. Királynők ebben az értelemben már nincsenek, de a hely hangulatában megőrizte a régi korok szellemiségét. Sok itt a boldog, okos ember. Így a FIT a ’nemes lelkű’ Z generációsok gyűjtőhelye...

...Csapatunk aktív, nagyon okos gyermekekből tevődik össze, övék a jövő. Mind az ötödik, mind a hatodik osztályosok egy gyenge ponttal rendelkeznek, az pedig a Dörmi-káosz! Azaz bármilyen édességgel settenkedünk be a terembe, kitör a kajafrász!
Hatodikosaink:
Ha rajzról van szó K. Áron, Lili és Eszter viszi a prímet, ha bulizás, akkor Sára a DJ. Aki sosem sótlan: Panka! Vagányságban P. Áron, Lázi és Dávid a király. Médiakirálynőink: Julcsi és Jázmin. Szelídségben Bogi és Lilla a csúcs. A „világlegtöbbversenyétmegnyertsrác” Levi. A világ legjobb wakeboardosa Anna. Új színésznőnk Panna. ’Humorheroldjaink’ Timót és Andor, M. Marci. Akinek soha be nem áll..:J) az Csaba. Aki új színt hozott közénk: Réka. Stop motionben B. Marci a király. Futócsodánk Jancsi. Nálunk így kerek a hatodik!:)

Vissza
Introweb | Weboldal készítés | Kereső optimalizálás