Csatlakozz a Fiatal Tehetségek Klubjához!
Október közepétől elindul a Fiatal Tehetségek Klubja, hogy még több fiatal tapasztalhassa meg a FIT Program kalandokkal, közösségi élményekkel és korosztálynak megfelelő, izgalmas kihívásokkal teli világát!

A programsorozat célja, hogy az érdeklődő ötödik évfolyamos diákok számára tehetséggazdagító, kulturális és élményprogramokat nyújtsunk. A változatos programok mellett betekintést nyerhetnek az MCC eFIT rendszerébe is, ahol a FIT Program kurzusait kiegészítő tudásra tehetnek szert.

A Fiatal Tehetségek Klubjában a diákok részt vehetnek FIT-es oktatók által tartott kurzusokon, külsős helyszínen megvalósuló élményprogramokon vagy helyi szakértők által tartott foglalkozásokon. A képzési központokban mindenhol színes paletta várja a fiatalokat. Ezek a kéthetente megszervezésre kerülő délutáni, három órás foglalkozások játékos és interaktív módon bővítik majd a klubdélutánokon jelenlévők ismereteit.

A Fiatal Tehetségek Klubja vár minden olyan ötödikes diákot, aki délutáni foglalkozás keretein belül szívesen ismerkedne meg új témakörökkel, kapcsolatot építene más iskolák diákjaival és aki szeret játékosan tanulni és új kihívásokban próbálná ki magát.

A Fiatal Tehetségek Klubja, az MCC által szervezett minden más alkalomhoz hasonlóan, ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A limitált létszám miatt érkezési sorrendben tudjuk fogadni a jelentkezéseket!


A Fiatal Tehetségek Klubjáról további információt a helyi képviseletek munkatársaitól kérhetnek.

Vissza