FIT regionális csapatépítő Gyimes 2024
Az MCC FIT régiós közösségünk idén különleges helyszínen, a Gyimesben vett részt stratégiai tervező munka meetingen és csapatépítő kiránduláson, közel 70 határon túli és magyarországi kolléga részvételével.

A program 2024. április 15-18. között került megrendezésre, ahol többek között lehetőség kínálkozott az egyes régiók közötti tapasztalatcserére 10 fős csoportokban, a kitűzött, FIT Program közeljövőjét érintő célok megosztására, az ötletek közös megvitatására. A megbeszéléseket Fehérpataky Balázs, FIT Program Igazgató és Fugel Edina, az erdélyi MCC szakmai tevékenységért felelős igazgatója vezette.

A találkozónak a festői Gyimesi Skanzen adott helyet, ahol nagyon kedves vendéglátásban volt részünk az erdélyi FIT-es munkatársak által. Az összejövetel lehetőséget adott a közösség csapatszellemének erősítésére, új kapcsolatok kialakítására és közös élmények gyűjtésére.  

A programok során nem csupán a közös gondolkodásra helyeztük hangsúlyt, hanem FIT csapatunk felfedezhette Molnár Szabolcs kíséretében az Apa-havasok gyönyörű táját is, ahol izgalmas információkhoz jutottunk a környék kulturális és földrajzi sajátosságairól.  

A környéket bejárva első állomásunk az MCC csíkszeredai képzési központja volt, ahol helyi kollégáink által kedves fogadtatásban részesültünk. Ezt követően alkalom nyílt ellátogatni a csíksomlyói kegyhelyhez is, ahol megtapasztalhattuk a hely szellemének egyediségét.  

Zárásul a közösség kapcsolatának további megerősítéséhez csapatépítőre is sor került, bővítve ezzel pedagógiai eszköztárunkat, melyet Kádár Kincső, az MCC munkatársa szervezett és vezetett. 

Vissza