Pedagóguskonferencia

A FIT Program kiemelten fontosnak tartja a pedagógusokkal való együttműködést, a módszertani és pedagógia tapasztalatcserét, illetve az innovatív tehetséggondozási módszerek bemutatását és az iskolai keretei közötti alkalmazásának elősegítését.

A „Tehetséggondozás felsős fokon” konferencia hagyományteremtő kezdeményezés. Célunk egyrészt a felső tagozatos korosztály tehetséggondozási lehetőségeinek és módszereinek bemutatása, a formális és nonformális oktatási rendszerek tapasztalatainak megosztása, másrészt az asszertív-támogató pedagógusi attitűd alapvonásainak felvázolása. A konferencia szakmai találkozási pont, közösségi bázis kíván lenni, ahol a tehetséggondozás iránt érdeklődő pedagógusok számára fórumot biztosítunk a módszertani ötletek megosztására.

E célok érdekében pedagóguskonferenciát szervezünk, amely egyfelől a tehetséggondozás területén jártas szakemberek segítségével mutatja be a kiemelkedő képességű gyermekek azonosításában és fejlesztésében használható formális és non-formális edukációs eszközöket, másrészt a pedagógusi tapasztalatmegosztás szakmai fóruma is kíván lenni.

Korábbi rendezvényeink
Pedagóguskonferencia 2018.
Idei konferenciánkon friss szemléletű előadókkal találkozhatunk, előadásaink összességében egyszerre igyekeznek a korábbi pedagógiai gyakorlatok szemléletmódját a mai diákgenerációk és társadalom technológiai igényeihez és kommunikációjához közelíteni. Fordított nézőpontból pedig arra igyekeznek rámutatni, hogy a megváltozott, felgyorsult társadalmi környezet ellenére mik azok az alap készségek, képességek, amelyek a technológiai fejlődés dacára nélkülözhetetlen alapkövei a diákok személyiségfejlődésének, egy ideális személyiségfejlődés útjának. RÉSZLETEKÉRT ÉS JELENTKEZÉSHEZ KATTINTSON
Pedagóguskonferencia 2017.
A Fiatal Tehetség Program idén is szeretettel várja ingyenes konferenciájára a tehetséggondozás iránt érdeklődő pedagógusokat és pszichológusokat. Az esemény előadói között olyan szakembereket köszönthetünk, akik jól értenek a gyermekek nyelvén, tapasztalataik nyomán hasznos iránymutatásokkal szolgálhatnak a nevelő-fejlesztő munkában. A tájékoztatáshoz és a jelentkezéshez kattintson!
Pedagóguskonferencia 2016.
A Fiatal Tehetség Program rendhagyó kezdeményezéseként április 30-án az ország minden pontjáról érkező pedagógusok, pszichológusok, oktatáskutatók találkozhattak egymással egy nagyszabású konferencia keretében. A fórum lehetőséget kínált a módszertani tapasztalatcserére, illetve védnökeink, dr. Bagdy Emőke és dr. Kádár Annamária szemléletformáló előadását is nagy érdeklődés övezte. Beszámolónk képriporttal és videó-összeállítással.
Introweb | Weboldal készítés | Kereső optimalizálás