Szülők Akadémiája - Miskolc

 

A Fiatal Tehetség Program rendezvénye

2018. április 26. - 17:00

 

Polgármesteri Hivatal Díszterme - 3525 Miskolc, Városház tér 8., I. emelet

 

Az MCC FIT Program kiemelt célja, hogy a szülőkkel együtt segíthesse a tehetségek kibontakozását. A Szülők Akadémiája rendezvénysorozatunk szakértő előadói ezért szemléletformáló előadásokkal és gyakorlati tanácsokkal járulnak hozzá e nehéz pedagógiai küldetéshez. Az előadások sok éves tapasztalatokat összegeznek, emellett pszichológiai ismeretekkel és praktikus információkkal is szolgálnak.

Miskolci rendezvényünk vendége BALATONI JÓZSEF. 

Balatoni József, aki egy ismert televíziós vetélkedő után már egyszerűen csak az ország Jocó bácsija, avagy az ország népszerű tetkós történelem tanáraként ismernek.  Szakmai celebként már sok helyen találkozhattak vele az olvasók,  házigazdája több történelmi vetélkedőnek, szakértője a Felelős Szülők Iskolájának, rendszeresen publikál a wmn felületén, írói munkásságában Kamaszharc című könyve hónapokig a TOP 10 listákban szerepelt könyveladási statisztikákban.

Jocó blogger és vlogger, alapítója és szerzője a Jocó bácsi világa közösségi oldalnak, mely népszerűségét saját élményeken alapuló, néha kendőzetlenül őszinte humorának, szemléletformálásának és lényeglátásának köszönheti.

 „Hiszek az életre nevelésben, az őszinteségben és az együttműködésben” – fogalmaz az író.

Az esemény ingyenesen látogatható, de részvételi szándékát névre szóló regisztrációval tudja véglegesíteni! (Kérjük, amennyiben vendéget kíván hozni magával, külön regisztrációt készítsen részére is! Köszönjük!)

Információ, kapcsolatfelvétel:

Dr. Madzinné Ortó Ildikó miskolci régióvezető - iorto@mcc.hu

Rácz Linda miskolci régiókoordinátor - lracz@mcc.hu

A rendezvényen lehetőség nyílik a FIT Programot mint egy innovatív oktatási módszerekkel dolgozó képzési formát is megismerni.

Az esemény folyamatosan frissülő Facebook-oldala hamarosan megtekinthető itt.

 

 

 

console:
consoleError:
Név*:
E-mail*:

Kérjük, hogy valós e-mail címet adjon meg, ezen a címen fogjuk keresni.

Telefonszám*:

Helyes formátumok: +36 1 123 4567; +36 11 123 456; +36 40 123 4567

Szervezet/Iskola:
Megjegyzés:
Ellenőrző kód:
Introweb | Weboldal készítés | Kereső optimalizálás