Müller Csaba
Müller Csaba
Mentoroktató
Csaba coach és teamcoach, foglalkozik vezetőfejlesztéssel, tréningek tartásával, valamint karrierutak támogatásával. Érdeklődése középpontjában van a kommunikáció, amire az emberek közötti kapcsolódás minőségét meghatározó legalapvetőbb eszközként gondol. Szociális területen szerzett vezetői tapasztalata alapján kulcsfontosságú szerepe van a kommunikációnak egész életutunk során abban, hogy hogyan illeszkedünk be különböző munkahelyekre, közösségekbe, hogyan válunk egy csoport tagjává, s ezáltal hogyan hatunk a szervezeti kultúrára.
Coachként egyik szakterülete a kapcsolati és kommunikációs elakadások kezelése, de szívesen foglalkozik a témával mindazon munkáiban is, ahol a generációk közötti párbeszéd erősítése a cél. Szakmai karrierje mellett fontos szerepet játszik életében a zene, ezért szabadidejében hangszereken kommunikál.
Gyermekprogramokhoz kapcsolódott már gimnazistaként is, amikor több nyári táborban vett részt a szabadidős tevékenységek szervezőjeként, az utóbbi években pedig számos alkalommal tartott önkéntesként 11. osztályosoknak pályaválasztási workshopokat.
Az MCC FIT Programban célja, hogy már a fiatalok is pontosan értsék, milyen elemekből épül fel az emberek közötti kommunikáció, szeretné megmutatni számukra, hogy hogyan használhatják eszköztárukat asszertív módon, valamint megmutatni azt is, hogy a vita valójában egy jó és nagyon izgalmas dolog, amit csinálhatunk kulturáltan is.
Vissza