Győri Kata
Győri Kata

Kata jelenleg ötödéves orvostanhallgató a Semmelweis Egyetemen. Elsőévesként csatlakozott a Budapesti Orvostanhallgatók Egyesületéhez, ahol lehetősége nyílik immár ötödik éve az általános-, és középiskolás korú gyermekek egészségmegőrzését, egészségértését fejlesztő foglalkozásokat, prevenciós órákat tartani. 2 éven át vezette az egyesület reproduktív egészségügyi szekcióját, ahol az iskolai foglalkozások mellett az új előadók képzése, valamint a tananyagok fejlesztése is a feladatai közé tartozott, mely nagyban formálta szemléletét miként lehet interaktív, játékos és érthető formában elmagyarázni az emberi test működését, egészségének megőrzését a legfiatalabb korosztály számára.
Az egyetem Farmakológiai Intézetének demonstrátoraként a tavalyi tanév során 1 éven át oktatott gyógyszertant harmadéves magyar és angol nyelvű medikus csoportoknak, tudományos diákköri kutatását pedig az I. számú Gyermekklinikán végzi a neonatológiai ágy melletti ultrahangvizsgálatok területén.
Szabadidejében táncol, mely kisgyermekkora óta fontos részét képezi a mindennapjainak, emellett a társasjátékozás jelent számára örömteli kikapcsolódást.

Vissza