Digitális média
A digitális írástudás, a kütyük és az algoritmusok tudatos használata egy olyan jövőkészség, aminek birtokában nyugodtabb a lélek, boldogabb a munkaadó, könnyebb az elhelyezkedés.

Lelkesítjük a gépeket, gépesítjük az embereket. Abban a világban, amikor az AI-k egyre nagyobb mértékben az életünk részévé válnak, érzelmeink nagy részét a digitális térben éljük meg, elengedhetetlen lesz a digitális írástudás.

Cselekedve tanulásos feladatokon keresztül aknázzuk ki a digitális médiában lévő lehetőségeket. Diákjaink olyan dolgozatot írnak itt, ahol mindent használhatnak, akár a ChatGPT-t is, saját TikTok/YouTube videót gyártanak kisebb csoportokban, megismerik a weboldalak működését. Digitális fotókat készítenek termékekről, ezek után belekóstolnak az online marketing világába, weboldalszöveget írnak, és házon belüli értékesítési versenyen vesznek részt. Érintjük az online előnyeit és lehetőségeit, a multitaskingot és a cyberbullingot is. Valószínűleg az MCC egyik legjobb képzése, szeretettel várjuk a diákokat!

Oktatók
Techet Gábor
Techet Gábor
Harsányi Miklós
Harsányi Miklós
Petki Milán
Petki Milán
Petru Barbara
Petru Barbara