Jelentkezés

Tisztelt Érdeklődő!
A FIT Program 2023. szeptemberében induló évfolyamába június 30-ig várjuk negyedik osztályos diákok jelentkezését mind a 25 képzési központunkba!

Kit keresünk?

Kedves leendő Diákunk! Kedves Szülők!

Köszöntjük Önöket a FIT Program regisztrációs oldalán! Kérjük, figyelmesen olvassák el az alábbi tudnivalókat, hogy sikeresen jelentkezhessenek Programunkba!

Kiket keresünk?

Kit keresünk?
  • - 2023 szeptemberében ötödik osztályba lépő diákokat (Beregszászban 2023. szeptemberében hatodik osztályba lépő diákokat!),
  • - akik városaink egyikében vagy azok környékén élnek: Békéscsaba, Budapest, Debrecen, Győr, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Szeged, Székesfehérvár, Szekszárd, Kaposvár, Szolnok, Szombathely, Veszprém, Zalaegerszeg, a határon túl pedig Arad, Beregszász, Csíkszereda, Dunaszerdahely, Kolozsvár, Marosvásárhely, Nagyvárad, Sepsiszentgyörgy, Szatmárnémeti,
  • - akik tanulni és fejlődni vágynak, és szívesen lennének egy összetartó csapat tagjai,
  • - akik nyitottak, érdeklődők és szívesen töltenék szombatjaikat élményekkel teli ismeretszerzéssel, és azt kiegészítő játékos e-learning rendszerünk feladatainak megoldásával,
  • - és akik a sikeres regisztrációt követően ügyesen veszik a kiválasztási folyamat akadályait, melyet szeptemberben tartunk FIT-központjainkban. A felvételi egy napot vesz igénybe, a pontos dátumról és részletekről később küldünk tájékoztatást.

Kit keresünk? Kit keresünk?

Hogyan lehet a FIT csapatához csatlakozni?

A regisztráció szülői ajánlást, illetve az alább található űrlap kitöltését igényli. E dokumentumok és a személyes adatok segítségével néhány egyszerű lépéssel végrehajtható a regisztráció.

Mi történik a jelentkezés után?

A jelentkezőket a képzési központok munkatársai a nyár végén kiértesítik a kiválasztás menetével kapcsolatosan. A kiválasztás a szeptemberi hétvégék egyikén lesz. A konkrét beosztást és időpontot a helyi képzési központ munkatársai fogják megküldeni a jelentkezőknek.

A felvett ötödikesek első programja az évindító csapatépítő lesz, az azt követő alkalom során az első kurzus megtartására kerül sor.

Az MCC FIT Programról érdeklődni a jelentkezes.fit(kukac)mcc.hu címre írott üzenettel lehetséges.

Jelentkezz a csapatunkba 2023-ban!

3) További tudnivalók Szülői ajánlás

A regisztrációt követően, a megadott e-mail címre perceken belül visszaigazoló levelet küldünk, amelyben szereplő elérhetőségeken kapcsolatba léphet régióvezetőnkkel az esetleges további kérdések esetén. Amennyiben a visszajelző levél nem érkezne meg, kérjük, nézze meg levelezőrendszere spam mappáját is. Ha 1 órán belül nem érkezik meg Önhöz az e-mail, írjon a jelentkezes.fit’kukac’mcc.hu e-mail címre központi munkatársainknak, ugyanis a visszajelző e-mail nélkül nem érvényes a regisztráció! A jelentkezési időszak lezárultát követően, várhatóan augusztusban újabb e-mailben értesítjük a válogató pontos helyéről és időpontjáról.

A jelentkezéskor megadott adatokkal hozzájárulnak az MCC FIT Program Adatvédelmi Szabályzatának elfogadásához.

A Mathias Corvinus Collegium Adatvédelmi Szabályzata itt érhető el
Introweb | Weboldal készítés | Kereső optimalizálás