Jelentkezés

Várunk Téged is a FIT Programba!
A FIT Program 2022. szeptemberében induló ötödikes évfolyamába június 30-ig lehet jelentkezni!

Kit keresünk?

Kedves leendő Diákunk! Kedves Szülők!

Szeretettel köszöntjük Önöket a FIT Program regisztrációs oldalán! Kérjük, figyelmesen olvassák el az alábbi tudnivalókat, hogy sikeresen jelentkezhessenek Programunkba!

Kiket keresünk?

Kit keresünk?
  • - 2022 szeptemberében ötödik osztályba lépő diákokat (Beregszászban 2022. szeptemberében hatodik osztályba lépő diákokat!),
  • - akik városaink egyikében vagy azok környékén élnek : Arad, Beregszász, Békéscsaba, Budapest, Csíkszereda, Debrecen, Győr, Kecskemét, Kolozsvár, Marosvásárhely, Miskolc, Nagyvárad, Nyíregyháza, Pécs, Sepsiszentgyörgy, Szatmárnémeti, Szekszárd, Szeged, Székesfehérvár, Szolnok, Szombathely, Veszprém, Zalaegerszeg,
  • - akik tanulni és fejlődni vágynak, és szívesen lennének egy összetartó csapat tagjai,
  • - akik nyitottak, érdeklődők és szívesen töltenék szombatjaikat élményekkel teli ismeretszerzéssel, és azt kiegészítő játékos e-learning rendszerünk feladatainak megoldásával,
  • - és akik a sikeres regisztrációt követően ügyesen veszik a kiválasztási folyamat akadályait, melyet szeptemberben tartunk FIT-központjainkban. A felvételi egy napot vesz igénybe, a pontos dátumról és részletekről később küldünk tájékoztatást.

Kit keresünk? Kit keresünk?

Hogyan lehet a FIT csapatához csatlakozni?

A regisztráció szülői ajánlást, illetve az alább található űrlap kitöltését igényli. E dokumentumok és a személyes adatok segítségével néhány egyszerű lépéssel végrehajtható a regisztráció.

Mi történik a jelentkezés után?

A jelentkezőket a régióvezetőségek a nyár folyamán kiértesítik a kiválasztás menetével kapcsolatosan. A kiválasztás szeptember 3-4. és 10-11. közötti napokon lesz. A konkrét beosztást és időpontot a régióvezetőségek fogják megküldeni a jelentkezőknek.

A felvett ötödikesek első programja az évindító csapatépítő lesz szeptember 24-én, az első kurzus megtartására pedig október 1-én kerül sor.

Az MCC FIT Programról érdeklődni a jelentkezes.fit(kukac)mcc.hu címre írott üzenettel lehetséges, illetve a [varosnev]@mcc.hu címre is várjuk kérdéseiket!

Jelentkezz a csapatunkba 2022-ben!

3) További tudnivalók Szülői ajánlás

A regisztrációt követően megjelenik egy köszönőoldal, melyen a város FIT-es képzési központjának vezetősége és elérhetőségeik szerepelnek. Amennyiben megjelenik a köszönőoldal, jelentkezésük rendben beérkezett hozzánk. A jelentkezési időszak lezárultát követően e-mailben értesítjük a válogató pontos helyéről és időpontjáról.

A jelentkezéskor megadott adatokkal hozzájárulnak az MCC FIT Program Adatvédelmi Szabályzatának elfogadásához.

A Mathias Corvinus Collegium Adatvédelmi Szabályzata itt érhető el
Introweb | Weboldal készítés | Kereső optimalizálás