FIT KALAND

INDUL AZ V. MCC FIT KALAND TEHETSÉGVERSENY!

Hódítsátok meg a világűrt!

Kémleltétek már az éjjeli eget arra gondolva, hogy milyen lehet az élet az űrben? Elképzeltétek már, milyen lehet űrhajósnak lenni és felfedezni más bolygókat? Már tudjátok is, melyik planétát fedeznétek fel? Ha igen a válaszotok és esetleg érdekel titeket a csillagászat, jó helyen jártok! Tartsatok velünk, kalandra fel!

Az idei versenyünkön tényleg a csillagos ég a határ, hiszen egy űrutazáson vehettek részt, ha belevágtok ebbe a felejthetetlen kalandba. Ehhez szükségetek lesz egy háromfős csapatra és egy tapasztalt felnőtt segítőre, hogy ti lehessetek az elsők, akik elérik a Marsot, vagy akár a Jupitert.

Itt a lehetőség, hogy ti legyetek a legfiatalabb űrhajósok: építsétek meg saját rakétátokat, öltsetek szkafandert, és örökítsétek meg a Marsra szállás pillanatát – hiszen anélkül ki hinné el, hogy ti vagytok az első emberek, akik eljutottak az áhított bolygóra?

Kattints a részletekért!

Versenyszabályzat

Induljatok az V. FIT Kaland Tehetségversenyen, és részesüljetek értékes nyereményekben!

Hogy miért éri meg jelentkezni?

  • - Nevezési díj nincs, a verseny teljes mértékben ingyenes.
  • - Megismerhettek olyan témaköröket, amelyekkel korábban nem találkoztatok, ötleteiteket együtt valósíthatjátok meg egy játékos feladat keretében.
  • - A döntőbe jutó csapatok és felkészítőtanáraik értékes nyereményekben részesülnek (csillagászati távcső, VR szemüveg).
  • - A legjobb csapat tagjai válogató nélkül bekerülhetnek a FIT Program következő év őszén induló évfolyamába.

Regisztrációs időszak: 2022. november 2. – 2023. január 15.

Hívás Up Főoldal
Introweb | Weboldal készítés | Kereső optimalizálás