Nyári FIT Táborok - 2022
Mi történt mostanában? - Mintegy 900 fő a FIT Program nyári táboraiban! Rekordszámú diák résztvevő, napi 16 programhelyszín - nagy sikerrel valósultak meg a FIT Program nyári táborai!
Alkotás, kísérletek a kémia és a csillagászat területén, katonai gyakorlat, elsősegély és a segítő kutyák világa, sportprogramok, kirándulás, csapatjátékok, vitakultúra fejlesztés, táncház és még számos izgalmas program várta diákjainkat idén júliusban, nyári FIT Táborainkban. 
 
A Program kezdete óta nyaranta hagyományosan megszervezett, idei FIT Táboraink Tatán, az Esélyt Budapest Alapítvány táborhelyszínén valósultak meg két turnusban. Táborainkban mind a 22 tanévet záró régiónk képviseltette magát határon innen és túlról, Szombathelytől Sepsiszentgyörgyig, Beregszásztól Zalaegerszegig. 
 
Eddigi legnagyobb volumenű táborainkban összesen 700 diák (5-6-7. évfolyamosok) vett részt, a naponta megújuló 16 programhelyszín színvonalas megvalósításában 70 önkéntes, a Program 50+ főt számláló munkatársi stábja, illetve 40+ főt elérő külsős partnerek és csapataik működtek közre.
 
Örömmel osztunk meg veletek egy kis ízelítőt a FIT Tábor hangulatából - videó itt.
 
Vissza