Jelentkezz az MCC FIT Program 2024-es évfolyamába!

Tisztelt Érdeklődők!

A Mathias Corvinus Collegium Fiatal Tehetség Programjába 2024. június 30-ig van lehetősége jelentkezni a szeptemberben 5. osztályba (Beregszászban 6. osztályba) lépő általános iskolás diákoknak.
Az érvényes jelentkezés leadásához szükséges az Adatlap kitöltése, a Szülői ajánlás felöltése és az Adatkezelési tájékoztató elfogadása. Az érvényes jelentkezésekről a kitöltést követően visszaigazoló emailt küldünk a jelentkezéskor megadott emailcímre. Abban az esetben, ha a visszaigazoló email egy órán belül nem érkezik meg, kérjük jelezze a   emailcímre!
A FIT Programról általános információkat a Programunk menüpontban olvashatnak, a képzési központokról a Városok menüpontban találnak részletes információkat, kurzusainkat pedig a Kurzusok menüpontra kattintva ismerhetik meg.  
Kérdés esetén felvehetik a központi irodával a kapcsolatot a   emailcímen vagy holnapunk legaljára görgetve, a Kapcsolat menüpontra kattintva.
Várjuk az érdeklődő, világ megismerésére nyitott, mindenre kíváncsi és tanulásra motivált diákok jelentkezését!

Jelentkezés
Adatok
Melyik regionális központunkba jelentkezel?
Amennyiben a kiválasztott város nem elérhető – nem lehet rákattintani –, a férőhelyek telítettsége miatt lezárult a jelentkezés.
Figyelem! Jelentkezni a lakóhelyéhez legközelebbi régióba lehetséges!
Vezetéknév
Keresztnév
Születési év/hó/nap
Osztály
Gyermek telefonszáma
(Amennyiben gyermeke nem rendelkezik saját telefonszámmal, kérjük, ide is a Szülő telefonszámát írja!)
Engedélyezett karakterek: szám, -, /, +, space
Szülő neve
Szülő telefonszáma
Engedélyezett karakterek: szám, -, /, +, space
Szülő E-mail címe
Kérjük, ellenőrizze az email-cím helyességét, ugyanis utólagos módosításra nincs lehetőség!
Helytelen email-cím megadása esetén a regisztrációt nem tudjuk véglegesíteni. Köszönjük!
Szülő E-mail címe ismét
Honnan hallottál az MCC FIT Programról?
Lakcím adatai
Irányítószám
Helység
Utca
Házszám
Iskola adatai
Iskola neve
Helység
Egyéb megjegyzés
Mint a fent megnevezett kiskorú törvényes képviselője hozzájárulok ahhoz, hogy a felvételi során rólam/a fent megnevezett kiskorúról kép- és/vagy hang- és/vagy videófelvétel készüljön és azt a Mathias Corvinus Collegium Alapítvány és a Mathias Corvinus Collegium tevékenysége megismertetése céljából felhasználja, ebben a tekintetben a fent megnevezett kiskorúról/rólam készült kép- és/vagy hang- és/vagy videófelvételt a Mathias Corvinus Collegium Alapítvány az alábbi kommunikációs felületein közölje, megjelenítse: (Facebook, Youtube, Instagram, https://mcc.hu/, https://fit.mcc.hu/, plakát, toborzó anyag, előadás anyag).
Kijelentem, hogy a Mathias Corvinus Collegium Alapítvány Fiatal Tehetség Program 2024. évi felvételijével kapcsolatos Adatkezelési tájékoztatót megismertem és hozzájárulok a saját és fent megnevezett kiskorú személyes adatainak abban foglaltak szerinti kezeléséhez.
Kérjük, figyeljenek arra, hogy mindössze egy darab fájl feltöltésére nyílik lehetőség a szülői jellemzésnél, mind pedig a mellékletnél. Amennyiben több fájlban áll rendelkezésre a beszkennelt dokumentum, kérjük ezzel az egyszerűen kezelhető, telepítést nem igénylő programmal egyesítse egy fájlba őket, és így töltse fel: http://www.filesmerge.com/hu (Az egyesített fájlt a zöld pipa melletti linkre kattintva lehet majd letölteni.)
Szülői ajánlás
Kedves Szülők! Szeretnénk kérni a gyermekükről egy szülői jellemzést, hogy jobban megismerhessük őt. Ennek minden formai és tartalmi kritériumát az alábbi letölthető minta rögzíti:
Szülői jellemzés letöltése
A szülői ajánlás történhet a szövegdoboz kitöltésével vagy dokumentumfeltöltéssel. A szülői ajánlás formátuma dokumentumfeltöltés esetén egy darab fájl lehet .DOC, .DOCX, .PDF vagy .JPG formátumban, és legfeljebb 5Mb méretű. Amennyiben téves fájlt tölt fel, kérjük, kattintson újra a feltöltés gombra, válassza ki a feltölteni kívánt dokumentumot: a rendszer automatikusan kicseréli az új fáljra a régit.
Szülői ajánlás