Jelentkezés

Tisztelt Szülők! A budapesti, szolnoki és veszprémi regisztrációs helyek beteltek, már csak az újonnan nyíló kecskeméti, illetve a miskolci és pécsi régióban várjuk szíves jelentkezésüket.
Köszönjük megértésüket!

Kedves leendő Diákunk! Kedves Szülők!

Szeretettel köszöntünk a FIT Program regisztrációs oldalán! Kérjük, figyelmesen olvassák el az alábbi tudnivalókat, hogy sikeresen jelentkezhessenek Programunkba!

Kiket keresünk?

Kit keresünk?
  • - 2017 szeptemberében ötödik osztályba lépő diákokat,
  • - akik Kecskeméten, Budapesten, Miskolcon, Pécsett, Szolnokon, Veszprémben vagy e városok környékén élnek,
  • - akik tanulni és fejlődni vágynak, és szívesen lennének egy összetartó csapat tagjai,
  • - akik nyitottak, érdeklődőek, és nem ijednek meg az olyan kihívásoktól sem, mint a szombati foglalkozások vagy a folyamatos otthoni tanulás játékos e-learning rendszerünk segítségével,
  • - és akik a sikeres regisztrációt követően ügyesen veszik a szeptember 9-10-i válogató hétvége akadályait.

Hogyan lehet a FIT csapatához csatlakozni?

A regisztráció szülői és pedagógusi ajánlást, illetve az alább található űrlap kitöltését igényli. E dokumentumok és a személyes adatok segítségével néhány egyszerű lépéssel végrehajtható a regisztráció.

Fontos! A regisztrációs lehetőség április 1-től indul, és a tanév végéig, június 20-a éjfélig tart. Amennyiben azonban a határidő előtt betelnek a válogató férőhelyei, a jelentkezést korábban lezárjuk, ezért érdemes minél hamarabb regisztrálni.

5) További tudnivalók Szülői ajánlás

A regisztrációt követően a megadott e-mail-címre perceken belül visszaigazoló levelet küldünk, amelyben szereplő elérhetőségeken kapcsolatba léphet régióvezetőnkkel az esetleges további kérdések esetén. (Amennyiben ez nem érkezne meg, kérjük, nézze meg levelezőrendszere spam mappáját is, ha így sem találja, kérjük, haladéktalanul írjon régióvezetőnknek, ugyanis enélkül nem érvényes a regisztráció!) Ezt követően augusztus végén - szeptember legelején újabb e-mailben értesítjük a válogató pontos helyéről és időpontjáról.

A válogató napjai: szeptember 9-e szombat és 10-e vasárnap. (A két nap közül minden jelentkező csak az egyiken vesz részt a válogató feladatain.)

Nyáron ugyanakkor lehetőséget szeretnénk biztosítani egy nyílt nap keretében arra, hogy betekinthessenek munkánkba, a FIT-hangulatba. A nyílt napok időpontjáról és helyszínéről emailben küldünk értesítést, illetve honlapunk Hírek menüpontjában is közzétesszük.

Introweb | Weboldal készítés | Kereső optimalizálás