Miért jó ez neked?

Egy jó csapatot keresel, ahol igazi barátokra lelhetsz? Egy helyet, ahol játszva tanulhatsz, fejlődhetsz?
Szívesen lennél varázsfőzetet kotyvasztó tudós, vagy irányítanád sajátkészítésű robotodat?
Kipróbálnád magad tévériporterként vagy mentősként?
Akkor a legjobb helyen jársz!

 

 

A Fiatal Tehetség Programban most minderre lehetőség nyílik! Élményprogramok, különleges foglalkozások és remek közösség vár az ország hat városában és már az határon túl is!

"Az a jó a FIT Programban, hogy sokféle dologgal találkoztam, amikről azelőtt nem hallottam, és úgy szívtam magamba az új ismereteket, hogy szinte észre se vettem. Nagyon játékos az egész, feldobja a hétvégémet!"

Programunk a Magyar Nemzeti Bank Pallas Alapítványai, a Neumann János Egyetem és az EMMI által támogatott, így az ötödik évfolyam mindenki számára teljesen igyenes, a felsőbb évfolyamokban pedig jelképes hozzájárulási díjat kérünk a résztvebvőktől. A hétvégi képzéseinken vidám társaságban, sok-sok játékkal, profi előadókkal találkozhatsz, életre szóló élményekben lehet részed, hihetetlenül izgalmas kalandokat élhetsz át!

"Mielőtt jelentkeztem, az osztálytársaim kinevettek, hogy ki az az őrült, aki szombaton is tanulni akar... Miután felvettek, már nyugodtan állíthatom, hogy nem volt igazuk! Csupa játék és móka, de sokat fejlődünk általa!"

A Mathias Corvinus Collegium 2015 őszétől komplex tehetséggondozó programot indított felső tagozatos diákok számára. Immár 550 diákkal működik képzésünk az ország nyolc városában (Budapest, Beregszász, Kecskemét, Veszprém, Sepsiszentgyörgy, Szolnok, Pécs, Miskolc). Az iskolai oktatásban nem tanított témakörök, beszédközpontú angoloktatás, személyre szabott fejlesztés, valódi közösség vár Rád.

Kalandra fel! Légy MCC FIT Te is!

FIT TÁBOR - 2018. július 2-6. Bodajk
Bemutatkozik az MCC FIT Program
Introweb | Weboldal készítés | Kereső optimalizálás