Ismerd meg a csíkszeredai FIT-eseket!
Ismerd meg a csíkszeredai FIT-eseket!
A csíkszeredai központunk a város szívében található, pontosabban a Petőfi Sándor utca tetején, ami nálunk a Sétáló utca nevet is viseli. Mondhatni tökéletes a helyszín, mert egy romantikus macskaköves része ez a városnak, ahol nem érezzük az autók zúgását. Közelünkben van Magyarország Főkonzulátusának épülete, de emellett számos kulturális- és civil szervezet székhely is itt található. Ott vagyunk, ahol igazán zajlik az élet a városban, és erre nagyon büszkék vagyunk!

Központunk adottságai, belső udvara kellemes környezetet teremtenek arra, hogy a tehetséggondozó foglalkozásaink öröm forrásaként szolgáljanak a gyerekeknek. A szombatok mellett hétköznaponként nyelvoktatás is van nálunk, de egyre gyakrabban nyitott eseményeink által másokat is tárt karokkal várunk már hozzánk.

A csíkszeredai központban Hargita megye több térségéből vannak FIT-es gyerekek, legnagyobb büszkeségünkre. Gyergyó-vidéke, Gyimes-vidéke, Csík-térség, Székelyudvarhely és környéke, Székelykeresztúr térsége mind-mind képviselve van. Nagyon szeretjük az együtt töltött időt, így minden alkalmat megragadunk, hogy színes és izgalmas programmal gazdagítsuk a gyermekek élménytárát. Utaztunk már együtt Debrecenbe, szerveztünk reneszánsz maszkabált és barátságot kötöttünk a vásárhelyi FIT-esekkel. Sok élményünk volt már az 5. évfolyammal, de ez még csak a kezdet! Várunk mindenkit hozzánk!

Vissza
Introweb | Weboldal készítés | Kereső optimalizálás