Bemutatkozik a székesfehérvári régió
Bemutatkozik a székesfehérvári régió
Székesfehérváron a Belvárostól rövid sétára található a város fiatal tehetségeinek gyűjtőpontja: az MCC FIT fehérvári régiós Központja egy innovatív irodaházban, modern és barátságos környezetben várja a gyerekeket hétvégi tehetséggondozó foglalkozásainkra.
A 2021 év eleji nyitás óta ugyan még nem telt el sok idő, de a felvételt nyert diákok már számos közösségépítő és tudományos területbe betekintő kurzuson vannak túl. Nem csak ők, hanem az itt dolgozók is nagy lendülettel vágtak bele a fehérvári FIT-es életbe: számtalan tervvel, közösségi programmal a tarsolyukban készülnek a jövőben.
 
Az ötödikes csapatban a fiúk és a lányok aránya megegyező, érdekes és színes, erős karakterek gyűltek össze.  Sportolók, zenészek, táncosok, színészek, örök kísérletezők ők, de az online térben is sikereket értek már el fiatal koruk ellenére. Amennyire különbözőek, annyira hasonlítanak is: mindannyian szomjasak a tudásra, csillog a szemük és hatalmas lelkesedéssel térnek be minden alkalommal a Központba. Okos meglátásaikkal, furfangos kérdéseikkel inspirálják egymást is a foglalkozásokon, nagy fokú aktivitásukkal nyűgözik le oktatóikat. Hamar megtalálták egymással a közös hangot, barátságok szövődnek és erősödnek a Program keretein belül és kívül is. 
Vissza
Introweb | Weboldal készítés | Kereső optimalizálás