Szülők Akadémiája Szolnok

 

A Fiatal Tehetség Program rendezvénye

 

2019. MÁRCIUS 29. - 17:00

 

Városháza Díszterme - Szolnok, Kossuth tér 9.

 

 

Az MCC FIT Program kiemelt célja, hogy a szülőkkel együtt segíthesse a tehetségek kibontakozását. A Szülők Akadémiája rendezvénysorozatunk szakértő előadói ezért szemléletformáló előadásokkal és gyakorlati tanácsokkal járulnak hozzá e nehéz pedagógiai küldetéshez. Az előadások sok éves tapasztalatokat összegeznek, emellett pszichológiai ismeretekkel és praktikus információkkal is szolgálnak.

A szolnoki rendezvényt  LUBICS SZILVIA, a spartathlon többszörös győztese tartja, aki a kitartásról, szorgalomról, elhivatottságról tartja előadását, mint sportpoló és mint édesanya.

 

 

Lubics Szilvia magyar amatőr hosszútávfutó és ultramaratonista, az Ultrabalaton és a Spartathlon többszörös győztese. Civilben fogorvos, három gyermek édesanyja. Jelenleg Nagykanizsán él. Kilencszeres magyar bajnok és hétszeres spártai hősnő.
Előadásának címe: Az én utam…

Az esemény ingyenesen látogatható, de részvételi szándékát névre szóló regisztrációval tudja véglegesíteni! (Kérjük, amennyiben vendéget kíván hozni magával, külön regisztrációt készítsen részére is! Köszönjük!)

 

 

Információ, kapcsolatfelvétel:

Bernáth Orsolya szolnoki régióvezető - obernath@mcc.hu

Tureczki Krisztina szolnoki régiókoordinátor - ktureczki@mcc.hu

A rendezvényen lehetőség nyílik a FIT Programot mint egy innovatív oktatási módszerekkel dolgozó képzési formát is megismerni.

 Az esemény folyamatosan frissülő Facebook-oldala megtekinthető itt.

 

Introweb | Weboldal készítés | Kereső optimalizálás