Szülők Akadémiája - Budapest

  

 

A Fiatal Tehetség Program rendezvénye

2018. március 10. - 17:00

 

MCC Nagyaula - 1016 Budapest, Somlói út 51.

 

 

Az MCC FIT Program kiemelt célja, hogy a szülőkkel együtt segíthesse a tehetségek kibontakozását. A Szülők Akadémiája rendezvénysorozatunk szakértő előadói ezért szemléletformáló előadásokkal és gyakorlati tanácsokkal járulnak hozzá e nehéz pedagógiai küldetéshez. Az előadások sok éves tapasztalatokat összegeznek, emellett pszichológiai ismeretekkel és praktikus információkkal is szolgálnak.

A budapesti rendezvényt  PÁL FERI, a Semmelweis Egyetem Mentálhigiéné Intézet munkatársa tartja, melynek címe AZ EGYENSÚLYVESZTÉSTŐL AZ ÚJ EGYENSÚLYIG

 

Nehezen megszerzett egyensúlyunkat könnyen elveszíthetjük, aminek oka lehet valamilyen külső történés, változás, trauma, de akár belső átalakulás is. Ami volt elmúlt, most pedig nem tudjuk merre tovább. Ez az állapot érthető módon nagy bizonytalansággal, stresszel, rémülettel járhat együtt.
Vajon mibe kapaszkodhatunk a nehéz, képlékeny időszakokban?  Miből meríthetünk ilyenkor erőt?  Mi segítheti a tájékozódásunkat?
Pál Feri a lehető leggyakorlatiasabb módon közelíti meg a témát, minél több használható eszközt adva a hallgatók kezébe, sok történettel és humorral.


 

PÁL FERI római katolikus pap, mentálhigiénés szakember és válogatott atléta pályafutásának kezdetétől tart heti rendszerességgel hittanórákat, előadásokat fiataloknak pszichológia, teológia és mentálhigiéné témakörében. Az előadások tematikája meglehetősen tág, érinti a spiritualitást és a társadalomtudományokat, a közösségi és családi konfliktusoktól, a személyes lelki egyensúly kérdésein és a párkapcsolati-házassági problémákon át a transzcendenciához fűződő kapcsolat problematikájáig terjed.

Az esemény ingyenesen látogatható, de részvételi szándékát névre szóló regisztrációval tudja véglegesíteni! (Kérjük, amennyiben vendéget kíván hozni magával, külön regisztrációt készítsen részére is! Köszönjük!)

 

 

 Információ, kapcsolatfelvétel:

Kovács Cecília budapesti régióvezető - ckovacs@mcc.hu

A rendezvényen lehetőség nyílik a FIT Programot mint egy innovatív oktatási módszerekkel dolgozó képzési formát is megismerni.


Az esemény folyamatosan frissülő Facebook-oldala megtekinthető itt.

Szülők Akadémiája - Pál Feri Atya
Introweb | Weboldal készítés | Kereső optimalizálás