Szülők Akadémiája - Miskolc

- a Fiatal Tehetség Program rendezvénye

2017.04.05. szerda, 17:00

 Promenade Panzió - 3525 Miskolc, Széchenyi u. 61.

 

 

Az MCC FIT Program kiemelt célja, hogy a szülőkkel együtt segíthesse a tehetségek kibontakozását. A Szülők Akadémiája rendezvénysorozatunk szakértő előadói ezért szemléletformáló előadásokkal és gyakorlati tanácsokkal járulnak hozzá e nehéz pedagógiai küldetéshez. Az előadások sok éves tapasztalatokat összegeznek, emellett pszichológiai ismeretekkel és praktikus információkkal is szolgálnak.

A miskolci rendezvényt  a FIT Program egyik fővédnöke, DR. BAGDY EMŐKE tartja. Előadásának fókuszában a tehetséggondozás szülői és tanári hátterének kihívásai, a gyermekek fejlesztéséért végzett közös munka lehetőségei állnak.

Miben tehetséges a gyermekem? Hogyan tudom támogatni a fejődését? Milyen az asszertív szülő magatartás? A család mint elsődleges szocializációs közeg, a legjelentősebb hátteret jelenti a gyermekek személyiségfejlődése során. Szülőként számos hasonló kérdés és kétely merülhet a gyermekek készségeinek, képességeinek feltérképezése, támogatása folyamán.

A miskolci előadás kitér a tehetség felismerésének és fejlesztésének fontosságára mint közös társadalmi érdekre. Megismerhetjük a tehetséges gyermek vonásait és azt a hazai, komplex fejlesztő modellt,  amelyben a gyermek érdekében együttműködik a szülő és a pedagógus.


Dr. Bagdy Emőke tehetséggondozás elméletének és módszerének szakembere, programunk védnöke és fő előadója született pedagógus, aki közel négy évtizede tanít, oktatással, képzéssel és fejlesztéssel foglalkozik. A tudatos személyiségfejlesztés elkötelezett híve, számos tanulmány és szakkönyv szerzője. 

 Információ, kapcsolatfelvétel: Madzinné Ortó Ildikó miskolci régióvezető - iorto@mcc.hu

 

A rendezvényen lehetőség nyílik a FIT Programot mint egy innovatív oktatási módszerekkel dolgozó képzési formát is megismerni.


Az esemény folyamatosan frissülő Facebook-oldala megtekinthető itt.

A program sikeresen lezajlott.

A rendezvényről készült képválogatás megtekinthető az oldal alján!

Introweb | Weboldal készítés | Kereső optimalizálás