Szülők Akadémiája - Pécs

- a Fiatal Tehetség Program rendezvénye

2017. április 25. kedd, 17:00

 Hotel Palatinus City Center (7621, Pécs Király u.5.)

 

Az MCC FIT Program kiemelt tevékenységei között szerepel a szülőkkel való együttműködés. Célunk, hogy támogatásunkkal elősegítsük gyermekeik képességeinek, tehetségének felismerését és megfelelő támogatását. Ennek érdekében rendezzük a Szülők Akadémiája programsorozatunkat, amely során a Fiatal Tehetség Program szakemberei várják a kedves szülőket és minden érdeklődőt ingyenesen látogatható előadásaikon. A rendezvényen lehetőség nyílik a FIT Programot mint egy innovatív oktatási módszerekkel dolgozó képzési formát is megismerni, emellett szakértő előadások sora segíti az elmélyülést a tehetséggondozás és a nevelés fontos kérdéseiben.

A család mint elsődleges szocializációs közeg a legjelentősebb háttér a gyermekek személyiségfejlődése során. Szülőként pedig számos kérdés és kétely merül fel a felnőttekben is gyermekük készségeinek, képességeinek feltérképezése, támogatása folyamán.

A 2017 tavaszán Pécsett várjuk az érdeklődőket, ahol DR. BOLDIZSÁR ILDIKÓ, a meseterápia jeles képviselője tart előadást. Ennek fókuszában a mesék nevelő hatása, a konstruktív szülői szerepvállalás áll. Személyes történetek és nemzetközi kutatási eredmények tükrében mutatja be a legfontosabb nevelési kérdéseket, kihívásokat, amelyekkel a 21. század szülői találkozhatnak. 

Boldizsár Ildikó mesekutató, meseterapeuta; a Metamorphoses Meseterápiás Módszer megalkotója. 1987 és 1993 között a Magyar Tudományos Akadémia Néprajzi Kutatóintézetében volt mesekutató ösztöndíjas, a Magyar Tudományos Akadémia Doktori Tanácsától 1999-ben kapta meg a néprajztudomány kandidátusa címet. 2014 januárjában megalapította a Metamorphoses Meseterápiás Egyesületet, és létrehozta a Fabuláriumot, a tértől és időtől független tudástárat, amelynek szellemi vezetője, mindemellett számos sikerkönyv szerzője.

A program sikeresen lezajlott.

A rendezvényről készült képválogatás megtekinthető az oldal alján!

Kapcsolat:

 Márfi Luca, pécsi régióvezető - lmarfi@mcc.hu

Az esemény folyamatosan frissülő FB-oldala megtekinthető itt.

 

Introweb | Weboldal készítés | Kereső optimalizálás