Szülők Akadémiája - Szolnok

a Fiatal Tehetség Program rendezvénye

2017. május 19. - 17:00

 

Campus - 5000 Szolnok, Tiszaligeti sétány 14.

 

 

Az MCC FIT Program kiemelt célja, hogy a szülőkkel együtt segíthesse a tehetségek kibontakozását. A Szülők Akadémiája rendezvénysorozatunk szakértő előadói ezért szemléletformáló előadásokkal és gyakorlati tanácsokkal járulnak hozzá e nehéz pedagógiai küldetéshez. Az előadások sok éves tapasztalatokat összegeznek, emellett pszichológiai ismeretekkel és praktikus információkkal is szolgálnak.

A szolnoki rendezvényt  TARI ANNAMÁRIA, az új generációk nevelési kérdéseinek, kihívásainak szakavatott kutatója tartja. Előadásának fókuszában a kiemelkedő képességű gyerekek fejlesztéséhez kapcsolódó szülői feladatok, a kamaszkorban megjelenő nevelési kérdések (pl. a generációk közt húzódó digitális  szakadék) állnak.

Hogy támogassuk a tehetségeket? Milyen az asszertív szülői magatartás? Milyen nevelési kihívásokkal szembesülhetünk, és hogyan adjunk ezekre adekvát, a gyerekek érdekeit szem előtt tartó válaszokat? Többek között e kérdéseket is körüljárjuk előadónkkal, illetve a helyszínen felvetett problémákra is célunk megoldásokat találni.
Várunk minden kedves szülőt és érdeklődőt ingyenesen látogatható szemléletformáló előadásunkra!
 

TARI ANNAMÁRIA klinikai pszichológus, pszichoterapeuta, aki hivatásának tekinti a fiatalokkal való foglalkozást. Kutatásainak fókuszában a kamaszkori útkeresés kérdései, a támogatói szülői attitűd, a tehetséges gyermekek fejlesztésének lehetséges irányai állnak. Fontosnak tartja a tudományos ismeretterjesztő munkát is, így számos sikerkönyv szerzője, illetve tévé- és rádióműsorok állandó szereplője.

Az esemény ingyenesen látogatható, de részvételi szándékát névre szóló regisztrációval tudja véglegesíteni! (Kérjük, amennyiben vendéget kíván hozni magával, külön regisztrációt készítsen részére is! Köszönjük!)

A regsiztrációt lezártuk, köszönjük a jelentkezést!

 

Információ, kapcsolatfelvétel:

Bernáth Orsolya szolnoki régióvezető - obernath@mcc.hu 

A rendezvényen lehetőség nyílik a FIT Programot mint egy innovatív oktatási módszerekkel dolgozó képzési formát is megismerni.


Az esemény folyamatosan frissülő Facebook-oldala megtekinthető itt.

Introweb | Weboldal készítés | Kereső optimalizálás