Szülők Akadémiája - Szolnok

- a Fiatal Tehetség Program rendezvénye

 2016. 03. 23. 17:00
Helyszín: Szolnoki Főiskola, Tiszaligeti sétány 14.


Az MCC FIT Program egyik célja, hogy a szülőkkel együtt segítse a tehetséges gyermekek kibontakozását. A Szülők Akadémiáján tanácsokat és javaslatokat kaphatnak az érintett szülők, miként tudják legjobban támogatni kiemelkedő képességű gyermeküket. Az előadás elméleti pszichológiai ismeretekkel és praktikus információkkal is szolgál. Mindemellett lehetőség nyílik arra is, hogy a szülők jobban beleláthassanak a FIT Program működésébe, és megismerjenek egy innovatív oktatási módszerrel dolgozó képzési formát.


A szolnoki rendezvényt Dr. Kádár Annamária, a mesepszichológia hazai szaktekintélye tartotta - igen nagy sikerrel! Ahogy a több mint hatvan fős közönség előtt Dr. Kádár Annamária rávilágított: a mese az érzelmi intelligencia fejlesztésének legfontosabb eszköze, olyan lelki táplálék, amely már egészen kiskortól kezdve szolgálhatja a gyermekek személyiségének fejlődését, kibontakozását. Annak a gyermeknek, aki mesét hallgatva nő fel, varázspálcája a saját elméje lesz, és képzelete, érzelmi intelligenciája segíti majd a megpróbáltatások közepette.

És hogy mit tanulhatunk a mesékből? Hogyan lehet felnőttként is hasznosítani a gyermekkorban hallott történeteket? Lent található videó-összefoglalónk ebből is nyújt ízelítőt, illetve a rendezvényről készült képválogatásunk is segít az élmények felidézésében.

 Az elődás teljes anyagát pedig a Szolnok Tv rögzítette, ez itt tekinthető meg.

Kapcsolat
A konferencia FB-oldala itt érhető el: Szülők Akadémiája Szolnok

Információ, kapcsolatfelvétel: Bernáth Orsolya régióvezető – obernath@mcc.hu

A Fiatal Tehetség Programról bővebben: fit.mcc.hu

Szülők Akadémiája Szolnokon
Introweb | Weboldal készítés | Kereső optimalizálás