Munkatársak - Pécs
Márfi Luca
Márfi Luca
Régióvezető - Pécs

Márfi Luca a FIT Program pécsi régióvezetője. Luca általános iskolásokat is tanított, noha végzettségét tekintve a Pécsi Tudományegyetemen szerzett filozófusi diplomát. Korábban európai uniós projekteket koordinált, illetve rendezvényszervezéssel foglalkozott. Nagy tapasztalattal rendelkezik ifjúsági közösségek vezetése terén.
Szabadidejében barátaival járja a világot.
Luca minden felsős diákot nagy szeretettel vár pécsi központunkba!

 

Mészáros Anikó
Mészáros Anikó
Régiókoordinátor - Pécs

A FIT Program pécsi régiókoordinátora Mészáros Anikó, aki magyar-pedagógia szakon végzett a Pécsi Tudományegyetemen, ahol jelenleg az Oktatás és Társadalom Neveléstudományi Doktori Iskola hallgatója. Nyolc évig tanított magyar nyelvet és irodalmat felső tagozatos és középiskolás diákoknak, illetve pályázati koordinátorként közösségi programok megszervezéséért és lebonyolításáért volt felelős.


Szabadidejét szívesen tölti a természetben, szeret utazni. Érdekli a színház, a tánc. A pécsi Sopianae Slam Poetry Klub tagja.

Braun Olga
Braun Olga
Szakmai asszisztens - Pécs

Braun Olga, a FIT program pécsi asszisztense, magyar nyelv és irodalom szakos tanár, szívesen és szeretettel foglalkozik a tini korosztállyal, egy alapítványi iskolában tanít hátrányos helyzetű, sérült gyerekeket informatikai szakképzésben, emellett kollégiumi nevelő, továbbá informatika tanfolyamokat is tart. Előtte 6 évig a Munkaügyi Kirendeltségen dolgozott pályázati szakmai koordinátorként, illetve rendezvényeket is szervezett.

Szabadidejében gitározik és kreatív ékszereket készít.

Vissza
Introweb | Weboldal készítés | Kereső optimalizálás