Munkatársak - Miskolc
Dr. Madzinné Ortó Ildikó
Dr. Madzinné Ortó Ildikó
Régióvezető - Miskolc

Miskolci központunkat Ortó Ildikó vezeti. Róla érdemes tudni, hogy az elmúlt 23 évben tanítóként, fejlesztőpedagógusként és gyógypedagógusként dolgozott. Mindezek mellett volt önkormányzati képviselő, illetve Gönc városának kulturális ügyeit jelenleg is összefogja.

Dolgozott EU-s projektek szakmai vezetőjeként, rendezvényszervezőként, szóval a szervezés-tervezés és a pedagógia minden fortélya a vérében van. Szabadidejében szeret énekelni, zenélni, olvasni, verseket mondani és túrázni is. 

 

Rácz Linda
Rácz Linda
Régiókoordinátor - Miskolc

Rácz Linda 2017 nyarától a FIT Program miskolci régiókoordinátora. Művelődésszervezőként végzett, gyermekszabadidő-szervező és film-video kultúra szervező szakirányokon, majd szociális menedzser diplomát szerzett. Korábban különböző projektek szakmai vezetőjeként dolgozott, aminek köszönhetően jelentős tapasztalattal rendelkezik rendezvények megvalósításában, feladatok koordinálásában.

Több civil szervezetben tevékenykedik önkéntesként, események - pl. termelői piac, konferenciák, fesztiválok - lebonyolításában vállal szerepet. Fennmaradó szabadidejét családjával tölti, kulturális programokon vesznek részt. Egy jó színházi előadásra, koncertre mindig vevő. Linda kihagyhatatlannak tartja a Fiatal Tehetség Programot, minden diákot (és szülőt) buzdít, hogy jelentkezzen erre a lenyűgözően jól felépített oktatási programra!

Balajti Szilvia
Balajti Szilvia
Szakmai asszisztens - Miskolc

Szilvi életében mindig fontos szerepet játszott a fiatalokkal végzett munka: önkéntesként kórházakban és óvodákban falra festett mesefigurák készítésével és kézműves foglalkozásokkal varázsolja szebbé a gyerekek életét, korábban iskolai sportrendezvények lebonyolításában vett részt. Adminisztratív területen szerzett tapasztalataival és kreativitásával, amit esküvői dekorációk készítésében is kamatoztat, segédkezik a miskolci iroda mindennapjaiban. Szabadidejében a tánc és a túrázás jelenti számára a feltöltődést.

Vissza
Introweb | Weboldal készítés | Kereső optimalizálás