Munkatársak - Budapest
Kovács Cecília
Kovács Cecília
Régióvezető - Budapest

Budapesti központunk vezetője Kovács Cecília, aki magyar-kommunikáció szakon végzett a Pécsi Tudományegyetemen, majd posztgraduális képzésben mozgókép- és médiakultúra pedagógusi végzettséget is szerzett. Magyar nyelvet, irodalmat és médiaismeretet tanított felsősöknek és gimnazistáknak, de tapasztalatot szerzett nagy iskolai rendezvények megszervezésében, valamint az iskolamarketing területén is.

Szívesen dolgozik önkéntesként gyermek- és ifjúsági rendezvényeken, érdekli a színház és a népi kultúra, a hagyományőrzés. Kedveli a művészeteket, különösen a zenét, a táncot és az irodalmat.

Sicre Mathilde
Sicre Mathilde
Szakmai asszisztens - Budapest

Sicre Mathilde a budapesti régióvezető jobb keze, asszisztense. A gyerekek felé való érdeklődésének köszönhetően mindig is szívesen vett részt különböző gyerektáborok és programok szervezésében, lebonyolításába. Egy igen optimista, lelkes és energikus személyiség, aki remekül alkalmazkodik csapattársaihoz.
Érettségi bizonyítványát a Kodály Zoltán Ének-zenei Általános Iskola és Gimnázium intézményében szerezte meg. Jelenleg a META Don Bosco Szakgimnázium idegenvezető hallgatója. Nagy szenvedélye a tánc, melyet tizenöt éve gyakorol. A sok munka meghozta gyümölcsét, hiszen ma már tánctanári asszisztensként vállalja gyermekek oktatását. A tánc mellett a zene és a különböző művészetek is közel állnak hozzá.

Vissza
Introweb | Weboldal készítés | Kereső optimalizálás