Munkatársak - Budapest
Takács Erika
Takács Erika
Régióvezető - Budapest

A budapesti régióvezető Takács Erika, aki tanító/magyar nyelv és irodalom szakon végzett Nyíregyházán. A 10 éves pedagógiai pályafutása alatt is kiemelkedően fontosnak tartotta a tehetséggondozást. Munkássága során különös hangsúlyt fektetett a szép magyar beszédre,a kulturális programok színesítésére.

Diákjaival számos nemzetközi, országos és területi versenyen értek el kimagasló eredményeket. Az oktatás és a diákönkormányzat vezetése mellett rendezvényszervezéssel is foglalkozott, így a FIT Programban ezen tapasztalatait kiválóan tudja kamatoztatni.

Buzder Brigitta
Buzder Brigitta
Régiókoordinátor - Budapest

Brigi a budapesti központ régiókoordinátoraként csatlakozott a FIT csapatához.  Az ifjúsági terület mindig fontos volt számára, egyetemi évei alatt a békéscsabai Diákirodában önkénteskedett, majd andragógiai tanulmányait befejezve ifjúsági referensként dolgozott, elsősorban diákokkal. Nagy tapasztalata van a közösségszervezésben és a közösségi programok koordinálásában.

Kreatív, vidám egyéniség, aki szereti magát kipróbálni új területeken, új szerepekben. Így animátorként, quizmesterként, trénerként, és akár ceremóniamesterként is felbukkan különféle közösségekben. Gyermekkora óta néptáncol, fontos számára ez a fajta kapcsolódás is hagyományainkhoz, és társasági emberként mindenkivel hamar megtalálja a közös hangot.

Sicre Mathilde
Sicre Mathilde
Szakmai asszisztens - Budapest

Sicre Mathilde a budapesti régióvezető jobb keze, asszisztense. A gyerekek felé való érdeklődésének köszönhetően mindig is szívesen vett részt különböző gyerektáborok és programok szervezésében, lebonyolításába. Egy igen optimista, lelkes és energikus személyiség, aki remekül alkalmazkodik csapattársaihoz.
Érettségi bizonyítványát a Kodály Zoltán Ének-zenei Általános Iskola és Gimnázium intézményében szerezte meg. Jelenleg a META Don Bosco Szakgimnázium idegenvezető hallgatója. Nagy szenvedélye a tánc, melyet tizenöt éve gyakorol. A sok munka meghozta gyümölcsét, hiszen ma már tánctanári asszisztensként vállalja gyermekek oktatását. A tánc mellett a zene és a különböző művészetek is közel állnak hozzá.

Vissza
Introweb | Weboldal készítés | Kereső optimalizálás