Munkatársak - Budapest
Sicre Mathilde
Sicre Mathilde
Szakmai asszisztens - Budapest

Sicre Mathilde a budapesti régióvezető jobb keze, asszisztense. A gyerekek felé való érdeklődésének köszönhetően mindig is szívesen vett részt különböző gyerektáborok és programok szervezésében, lebonyolításába. Egy igen optimista, lelkes és energikus személyiség, aki remekül alkalmazkodik csapattársaihoz.
Érettségi bizonyítványát a Kodály Zoltán Ének-zenei Általános Iskola és Gimnázium intézményében szerezte meg. Jelenleg a META Don Bosco Szakgimnázium idegenvezető hallgatója. Nagy szenvedélye a tánc, melyet tizenöt éve gyakorol. A sok munka meghozta gyümölcsét, hiszen ma már tánctanári asszisztensként vállalja gyermekek oktatását. A tánc mellett a zene és a különböző művészetek is közel állnak hozzá.

Takács Erika
Takács Erika
Régióvezető - Budapest

A budapesti régióvezető Takács Erika, aki tanító/magyar nyelv és irodalom szakon végzett Nyíregyházán. A 10 éves pedagógiai pályafutása alatt is kiemelkedően fontosnak tartotta a tehetséggondozást. Munkássága során különös hangsúlyt fektetett a szép magyar beszédre,a kulturális programok színesítésére.

Diákjaival számos nemzetközi, országos és területi versenyen értek el kimagasló eredményeket. Az oktatás és a diákönkormányzat vezetése mellett rendezvényszervezéssel is foglalkozott, így a FIT Programban ezen tapasztalatait kiválóan tudja kamatoztatni.

Vissza
Introweb | Weboldal készítés | Kereső optimalizálás